A 2021-es év kedvenc naptárja lesz: a szexi tűzoltók visszatérnek
Az ausztrál tűzoltók a 2021-es naptárhoz is ledobták a textilt.

ausztral-tuzoltok-naptar-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021-ben már 28. alkalommal jelenik meg az ausztrál tűzoltók jótékonysági naptára. Az első, 1993-mas naptár bevételével a Gyermekkórház Alapítványt támogatták, azóta pedig több mint 3,2 millió dollárt gyűjtöttek össze a szexi tűzoltók különféle jótékonysági szervezetek számára.

A 2019-ben, illetve 2020 elején pusztító ausztráliai erdőtüzek után - melyek becslések szerint 1 milliárd, köztük őshonos állat halálát okozták - nem is kérdés, hogy a 2021-es naptárral az őshonos állatjótékonysági szervezetek számára gyűjtenek, a sérült vadak kezelését szeretnék segíteni a tűzoltók. Többek között a naptárból származó bevétellel támogatják a Byron Bay-i Vadkórházat.

2021-es ausztrál tűzoltók naptár

Minden évben több száz tűzoltó küld fotókat, akik közül általában 24-et hívnak meg az aranyparti fotózásra. Az elkészült fotókból évről évre egyre többfajta naptárat jelentetnek meg. Idén hatféle - többek között macskás, kutyás, vadállatos - naptárból választhatnak azok, aki szívesen nézegetnék egy éven át a falukon a szexi ausztrál tűzoltókat, és egyúttal egy nemes célt is támogatnának. Ezekből a naptárakból szemezgettünk most néhány fotót.

Ezt is szeretjük