Sosem volt még ilyen rosszul! Kórházba került a fiatal énekes
Austin Mahone lefújta a turnéját, mert elmondása szerint még sosem volt ennyire rosszul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jonas Brothers után újabb sztár kényszerült lemondani többállomásos koncertkörútját. Austin Mahone - akit Justin Bieber hasonmásaként emlegetnek - betegség miatt fújta le a turnét.

A sztár valószínűleg súlyos influenzát kapott, ami miatt még mozogni sem tudott. Ő és az édesanyja az interneten tájékoztatta a rajongókat a dolgok állásáról.

Austin nagyon feldúlt

Austin Mahone folyamatosan koncertezett volna az MTV Artist to Watch Tour elnevezésű turné keretében, ám a tervek sajnos megváltoztak, amikor a 17 éves énekes súlyosan megbetegedett. Először csak egy-két fellépést mondtak le, de végül az egész koncertkörutat el kellett napolni.

Austin édesanyja, Michele Mahone a Twitteren közölte a rajongókkal, hogy a fia jelenleg nagyon beteg, és nincs más választásuk, mint elhalasztani a turnét. Tudatta azt is, hogy az énekest felzaklatták a történtek, és megkérte a rajongókat, valamint szüleiket, hogy értsék meg a helyzetüket.

Megköszönte a kedves üzeneteket azoknak, akik fia gyors felépülése miatt aggódnak. Arról azonban, hogy pontosan mi a tinisztár baja, nem ejtett szót a közleményében.

Mozdulni sem bír

Nemcsak édesanyja, hanem maga Austin Mahone is posztolgat a közösségi oldalakra a betegágyról. Az Instagramra is feltöltött egy fotót, amin a kórházban tartózkodik, és egyértelműen látszik rajta, hogy tényleg nincs jól. A rajongóknak szánt egyik üzenetében azt írta, sajnos mozdulni sem tud, és mindenki higgye el, menne ő, ha bírna, csak éppen nem bír.

Austin üzeneteiből kiderült, súlyos influenzával küzd, de amint legyőzi a betegséget, újraindítják a turnét, megváltozott időpontokkal, így a rajongóknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy mégsem látják majd élőben fellépni kedvencüket.

Ezt is szeretjük