Gyilkossággal fenyegette a színésznőt a megszállott rajongó
Börtön nélkül megúszta
Ashley Tisdale őrült rajongója nem került rács mögé.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashley Tisdale egyáltalán nem tartozik a magamutogató sztárok közé, a közelmúltban azonban érintett lett egy bizarr incidensben.

Egy megszállott rajongó ugyanis nemcsak zaklatta, de még azzal is fenyegetőzött, hogy lelövi. Íme, a részletek.

Lövéssel fenyegetőzött

A High School Musicalből ismert Ashley Tisdale idegeit próbára tette egy megszállott rajongó, Nicholas Fiore. A férfi beteges imádatot érez a 28 éves színésznő iránt, és ezt félelmetes módszerekkel adta a lány tudtára. Az olyan húzásai, mint a több tízezer Twitter-üzenet, még a kedvesebb próbálkozásai közé tartoznak.

Ashley akkor kezdett el igazán félni, amikor Fiore két alkalommal is megpróbált behatolni a színésznő házába úgy, hogy kézbesítőnek adta ki magát - szerencsére mind a kétszer sikertelenül. Amikor pedig végképp feldühödött, a sztár már az életét is félteni kezdte a férfi egy ijesztő megjegyzése miatt.

A színésznő TMZ-nek tett nyilatkozata szerint Nicholas Fiore ugyanis azzal fenyegetőzött, hogy lelövi őt. Ashley pánikba esett, de a rendőrség szerencsére közbelépett, így a férfi nem válthatta valóra a fenyegetést.

Elfogták az őrült rajongót

A rendőrség elfogta és letartóztatta a megszállott férfit, aki beismerte, hogy bűnös, és nem tagadott egyetlen vádpontot sem. Ennek ellenére - vagy pontosan ezért - viszonylag enyhe büntetéssel megúszta a dolgot: nem kell börtönben ülnie, viszont 350 dolláros bírságot kell fizetnie.

Emellett öt éven keresztül próbaidőn van - így talán már nem mer majd ismételten próbálkozni, hiszen, ha újból ilyesmi jutna eszébe, azt már nem úszná meg szabadlábon. Ashley örül, hogy a hatóságok lépéseket tettek az ügyben, és már biztonságban érzi magát: nyugodtan tér vissza filmes és zenei karrierjének építgetéséhez.

Ezt is szeretjük