Elszánta magát az esküvőre az álompár? Pedig alig néhány hónapja járnak

Ashley Tisdale-t nemrég eljegyezte a barátja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Ashley Tisdale megtalálta az igazit. Ő és barátja, Chris French még egy éve sincsenek együtt, de máris megvolt az eljegyzés.

Hatalmas a szerelem, és Ashley büszkén viseli a szerelmétől kapott gyűrűt.

Csendes hónapok

Chris French vitathatatlanul nagy hatással van Ashley Tisdale-re. Kapcsolatukat idén januárban hozták nyilvánosságra, és már akkor látszott, mennyit változott az egykor kislányos, visszafogott, inkább a rózsaszín cuccokat kedvelő színésznő. A vagány rocker pasi mellett ő is kemény csajjá vált, már ami az öltözködését illeti.

Az ezt követő hónapokban nem nagyon hallattak magukról, néha együtt mutatkoztak az utcán, de békés, csendes életet éltek - intim szférájukat védték a nyilvánosságtól. A csendet az az esemény törte meg, amikor néhány hónap együtt járás után Chris megkérte szerelme kezét, és a lány igent mondott.

Azóta ismét egyre többet hallani róluk és a kapcsolatukról, és a szemfüles paparazzók még Ashley hatalmas eljegyzési gyűrűjét is lencsevégre kapták. A különleges ékszert erre a linkre kattintva nézheted meg te is.

Chris az igazi?

A 28 éves színésznő saját bevallása szerint újra és újra beleszeret Chrisbe, hiszen a férfi minden szempontból megtestesíti az ideálját. Egy forrás elmondta a US Weeklynek, hogy a színésznő imádja a rosszfiú típust, és vőlegénye megtestesíti ezt, ezért vonzódott hozzá mindig is a lány. Bár Chris emellett igazi úriember, Ashley alá segíti a széket, tartja neki az ajtót.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hogy az újdonsült jegyesek mikorra tervezik az esküvőt, arról egyelőre nem szivárgott ki információ, de a legújabb képek tanúsága szerint a pár felhőtlen boldogságban úszik - még az is könnyen megeshet, hogy tényleg megtalálták egymásban a nagy Ő-t, és valóban egymásnak szánta őket a sors.

Ezt is szeretjük