Elszánta magát az esküvőre az álompár? Pedig alig néhány hónapja járnak
Ashley Tisdale-t nemrég eljegyezte a barátja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Ashley Tisdale megtalálta az igazit. Ő és barátja, Chris French még egy éve sincsenek együtt, de máris megvolt az eljegyzés.

Hatalmas a szerelem, és Ashley büszkén viseli a szerelmétől kapott gyűrűt.

Csendes hónapok

Chris French vitathatatlanul nagy hatással van Ashley Tisdale-re. Kapcsolatukat idén januárban hozták nyilvánosságra, és már akkor látszott, mennyit változott az egykor kislányos, visszafogott, inkább a rózsaszín cuccokat kedvelő színésznő. A vagány rocker pasi mellett ő is kemény csajjá vált, már ami az öltözködését illeti.

Az ezt követő hónapokban nem nagyon hallattak magukról, néha együtt mutatkoztak az utcán, de békés, csendes életet éltek - intim szférájukat védték a nyilvánosságtól. A csendet az az esemény törte meg, amikor néhány hónap együtt járás után Chris megkérte szerelme kezét, és a lány igent mondott.

Azóta ismét egyre többet hallani róluk és a kapcsolatukról, és a szemfüles paparazzók még Ashley hatalmas eljegyzési gyűrűjét is lencsevégre kapták. A különleges ékszert erre a linkre kattintva nézheted meg te is.

Chris az igazi?

A 28 éves színésznő saját bevallása szerint újra és újra beleszeret Chrisbe, hiszen a férfi minden szempontból megtestesíti az ideálját. Egy forrás elmondta a US Weeklynek, hogy a színésznő imádja a rosszfiú típust, és vőlegénye megtestesíti ezt, ezért vonzódott hozzá mindig is a lány. Bár Chris emellett igazi úriember, Ashley alá segíti a széket, tartja neki az ajtót.

Hogy az újdonsült jegyesek mikorra tervezik az esküvőt, arról egyelőre nem szivárgott ki információ, de a legújabb képek tanúsága szerint a pár felhőtlen boldogságban úszik - még az is könnyen megeshet, hogy tényleg megtalálták egymásban a nagy Ő-t, és valóban egymásnak szánta őket a sors.

Ezt is szeretjük