51 évesen ennyi esze van! Csúnyán lejáratta magát a műsorvezető
Meg is kapta a magáét
A sztárműsorvezető már biztosan megbánta, amit mondott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem szép dolog, amikor fiatalok becsmérlik egymás külsejét, de talán még kevésbé elfogadható, ha egy 51 éves nő akar nyilvánosan megalázni egy 22 évest.

Wendy Williams
Ariana Grande

Wendy Williams pedig megpróbálta a talkshow-jában: kegyetlen módon beszólt Ariana Grandénak, akit azonban rögtön megvédtek a rajongók, és kezdeményezték, hogy távolítsák el a műsorvezetőt a képernyőről.

Nem tud rá nőként tekinteni

Botrányos módon kritizálta Ariana Grandét a színésznőként és műsorvezetőként is ismert Wendy Williams a róla elnevezett beszélgetős műsorban. Az 51 éves tévés személyiség közölte, nem tud nőként tekinteni az énekesnőre, mert szerinte túlságosan sovány és alacsony.

"Örökké 12 évesnek fog kinézni, és ezt nem jó értelemben mondom. Jó, ha fiatalabbnak nézel ki, mint ahány éves vagy, de ha túl fiatalnak tűnsz, és még alacsony is vagy... Hány centi lehet, 125? Nem nézek úgy rá, mintha nő lenne" - hangzottak Williams sértő szavai.

Bár a műsorvezető valószínűleg vicces akart lenni, ez nem jött össze neki, viszont rengeteg embert magára haragított.

Levetetnék a képernyőről

A felháborodott közönség és a rajongók szerint durva dolog bárkiről így beszélni, és Williams ezzel nemcsak az énekesnőt, de az összes hasonló alkatú lányt megsértette, még akkor is, ha nyilvánvalóan a féltékenység szólt belőle. A Twitteren még egy petíciót is indítottak, amellyel azt szeretnék elérni, hogy Wendy Williamset a műsorával együtt levegyék a képernyőről, mert úgy vélik, nem alkalmas arra, hogy tömegek véleményét formálja.

Ariana Grande egyelőre nem reagált a történtekre, de valószínűleg nem veszi magára a rosszindulatú megjegyzéseket, hiszen

Ezt is szeretjük