A kertjébe betévedt mókusokat figyelte a fotós: nagyon aranyos képek születtek

Nagyon aranyos látvány, ahogy a mókusok önfeledten játszanak, és élvezik az életet.

Aranyos mókusfotók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mókusok az állatvilág egyik legaranyosabb teremtései: kedves, kíváncsi természetük és megjelenésük miatt nagyon kedveltek, ám sajnos csak ritkán látjuk őket élőben, hiszen félénkek és nagyon fürgék, így csak ritkán mennek az emberek közelébe.

A Belgiumban élő fotós, Niki Colemont azonban abban a szerencsés helyzetben van, hogy közelebbről is megfigyelheti őket, hiszen barátnője nagymamájának kertjében gyakran feltűnnek a kis állatok, és remekül érzik magukat ott.

Édes képek a mókusokról

A férfi 2015 óta fotózza a vadállatokat, kifejezetten a mókusokról pedig már öt éve készít sorozatokat, amikben nagy segítségére van a kertbe kitett etető és a nekik kihelyezett finomságok. Az idő folyamán Colemont elkezdett kis játékokat és tárgyakat is kihelyezni a mókusok számára, amik még aranyosabb helyzeteket szültek, így nagyon változatos és különleges módokon tudta megörökíteni a mindennapjaikat.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Képek forrása: nikicolemont / Instagram)

Ezt is szeretjük