Nagy áprilisi horoszkóp! Neked mit ígérnek a csillagok?
A legtöbb jegy számára nagy dolgokat és változásokat tartogat a tavasz második hónapja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki hatalmas sikereket ér el áprilisban, mások pedig régi ügyeket zárhatnak le, de annyi biztos, hogy mindenki előtt nagy változások állnak.

Keresd ki a csillagjegyed a listából, és olvasd el, neked mit tartogat a tavasz második hónapja!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A természettel együtt te is felébredtél a téli álmodból, olyan tettvágyat érzel magadban, amit nem tudsz elnyomni. Minden erőddel a tanulásra és a munkára koncentrálsz, aminek meg is lesz a gyümölcse, gyönyörű eredményeket érsz el ebben a hónapban. Ám emiatt elhanyagolhatod a szeretteidet, akik szóvá is tehetik ezt, és több vita is kialakulhat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Egyetlen apró ötlet olyan változásokat indít el az életed egy bizonyos területén, amire néhány héttel ezelőtt még nem gondoltál volna - ez vonatkozhat a szürke hétköznapokra és az érzelmi életedre is. Fontos azonban, hogy ne akarj mindent egyedül csinálni, és ne légy túl vakmerő, kérd ki olyasvalaki véleményét a dolgaidról, akiben feltétel nélkül megbízol, mert hasznos tanácsot ad majd.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Már egy ideje érzed, hogy talán nem a megfelelő emberekkel vetted körül magad. Az április remek hónap arra, hogy ezen változtass! Vizsgáld meg, értékeld újra a régi ismeretségeket, szakítsd meg a felszínes kapcsolatokat, erősítsd meg a valódiakat, és ne félj új barátságokat kötni! Akivel most összehoz a sors, az még sokáig az életedben marad.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Csalódással indulhat a hónap, kiderülhet, hogy valaki, akiben megbíztál, ellened dolgozik. Bár ezt most még nem így látod, de ez pozitív hatással lesz az életedre hosszú távon, mert végre megszakítod a kapcsolatot a régóta ármánykodó ismerőssel. Új, mindent felforgató szerelem van kilátásban, még akkor is, ha jelenleg van valakid. Ne veszítsd el a fejed, mert sokakat megbánthatsz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Úgy tűnhet, mintha minden összeesküdött volna ellened, sorra hatalmas kihívásokkal találod szemben magad. Ennek ellenére - vagy pont ezért - életed legnagyobb sikerélményei várnak rád, mert végül az összes akadályt leküzdöd. A hónap közepére úgy érzed, semmi sem állhat az utadba, de ne feledd, egyszer fent, máskor lent - ne bízd el magad, mert könnyen fordulhat a kocka.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Magad sem érted, mi történt veled: az általában csendes, nyugodt, szolid természeted mintha kámforrá vált volna. Imádod, ha te vagy a középpontban, folyamatosan pörögsz, szétvet az energia és a szenvedély. Éld meg teljes szívvel ezt az időszakot, mert nem tart örökké, de életre szóló élményekkel gazdagodhatsz, ha kihasználod ezt az új hangulatot.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ez a hónap a családodé. Érdemes minden alkalmat megragadni, hogy együtt töltsetek egy kis időt, mert az összes közös program közelebb hoz titeket, még akkor is, ha mostanában elhanyagoltátok egymást. Még egy olyan rokonnal is sikerülhet feloldani az ellentéteket, akivel régóta nagy feszültség volt köztetek. A hónap végére vidámnak és felszabadultnak érzed majd magad.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Egész télen a tavaszt vártad, és most, hogy eljött, nem tudsz neki örülni. Ebben az időjárás is közrejátszhat, de lehet, hogy más is van a rossz hangulat hátterében. Igyekezz lezárni a függőben lévő feladataidat, mert az el nem végzett munka nagy stresszforrás. Érdemes áprilisban fokozottan odafigyelned az egészségedre, mert sebezhetőbb és gyengébb lehetsz, mint máskor.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni a tetteid következményeit, legyenek azok akár a tanulással, a munkával, akár az egészségeddel kapcsolatosak. Pedig nem ártana egy kicsit összeszedni magad, mert a felelőtlenség hamar visszaüthet. Ha még egy kicsit türelmes vagy, végre teljesül egy régi vágyad, amiről azt hitted, már sohasem következik be.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bármi is történjen, mindig kövesd a megérzéseidet! Ne akard erőszakkal elhallgattatni a belső hangot, még akkor se, ha olyasmit mond, aminek nem örülsz, mert hidd el, sok felesleges szenvedéstől megkímélhet, és jó irányba terelhet. Ha valaki veszekedést kezdeményez, ne állj le vele, mert rosszul jöhetsz ki a dologból. Igyekezz diplomatikus maradni, és nem ugrani a szándékos provokációra.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Szakításra kerülhet a sor áprilisban, és annak ellenére, hogy te vagy az, akinek az érzései átalakultak, nagyon megvisel, amikor kimondod a végét. Ha egyedülálló vagy, nem ez a hónap a megfelelő az ismerkedésre, mert kudarcélményben lehet részed. Inkább koncentrálj most a tanulásra vagy a munkára, mert itt viszont átütő sikereket érhetsz el.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Egy nálad magasabb beosztású személy annyira bosszant, hogy a legszívesebben beolvasnál neki. Bármennyire nehezedre esik visszafognod magad, muszáj lesz, mert komoly bajba kerülhetsz, ha nem teszed. A szerelmi életed viszont szárnyal, most minden úgy alakul, ahogyan eltervezted, úgy érzed, ennél boldogabb már nem is lehetnél.

Ezt is szeretjük