7 jel, hogy isteni lény van a közeledben

Bizonyos jelek a szkeptikusokat is képesek meggyőzni az égi hírnökök jelenlétéről. Megtudhatod, hogy üzennek az angyalok neked.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az angyalok, mint az égi erők szárnyas hírnökei, közvetítenek az emberi és az isteni világ között. Ezek a halhatatlan, tiszta tudatú lények képesek függetleníteni magukat a tér és az idő korlátaitól. Így néha megesik, hogy az angyalok az ember számára is látható módon jelennek meg.

Felhők

Az égi hírnököket – nevükhöz híven – legkönnyebben odafent veheted észre. Megláthatod az angyalokat az égbolton, a felhők elrendezésében.

A napsütéses nyári égbolton könnyebb dolgod van, de a téli napokon sem túl nehéz észrevenni az angyalokat, mindössze kicsit jobban kell figyelned. Különösen a szent helyek – például templomok – felett jelennek meg gyakran. Legtöbbször toll alakú felhők utalnak az angyalok jelenlétére.

Kristályok

Az angyalok egészen váratlanul megjelenhetnek akár a kristályokban is. Az égi erők szárnyas hírnökei mindig olyan angyali kristályokban jelennek meg, mint az olívazöld szerafinit, vagy a rózsaszínes danburit. De előfordul, hogy a tiszta kvarckristályból tűnik elő egy angyali forma, miután kinyújtottad kezedet az égi birodalom felé. Mindez annak köszönhető, hogy a kristályok rezgésszáma kedvez az angyali jelenlétnek.

Angyali ajándékok

Sok angyali ajándék kapható különböző boltokban – kis angyalkitűző, üvegangyalka, hűtőmágnes, üdvözlőkártya, angyalmatrica. Ha váratlanul ilyen ajándékot kapsz, biztos lehetsz benne, hogy az angyalok útmutatása alapján jutott el hozzád – létezésük bizonyítékaként. Ha megkérdezed barátodat, ismerősödet, miért ajándékozta neked épp ezt a szuvenírt, valószínűleg nem fog tudni válaszolni rá.

Virágok

Sokan megfigyelték már, hogy az oltárokra helyezett nyíló virágok sokkal tovább maradnak frissek, mintha egy kevésbé megszentelt helyre teszik őket.

Az angyalokkal gyakran kapcsolatba lépő személyek számtalanszor tapasztalják, hogy – a különösen mély – angyali találkozások után megváltozik otthonukban a növények, virágok színe. Az is előfordulhat, hogy az angyali látogatást követően hálószobádban egy régóta elszáradtnak hitt szobanövény újra kivirágzik.

Szavak

Ha a hétköznapok során az égiekhez fohászkodsz, vagy angyali segítséget kérsz, előfordulhat, hogy közvetlenül ezután meghallod az angyal szót. Ez történhet egy rádióból szóló dal szövegén keresztül, esetleg egy baráti beszélgetés során. Az azonban szinte biztos, hogy mindez valamilyen meglepő – nem várt – szövegösszefüggésben történik. Ha például barátnőddel az őszi divatról folytattok eszmecserét, és egészen váratlanul valamelyikőtök kimondja a témába egyáltalán nem vágó angyal szót, minden valószínűség szerint egy angyali üzenetnek lehettetek fültanúi.

Ízek és illatok

Gyakran valamilyen édes íz vagy illat jelzi az angyal jelenlétét. Előfordul, hogy hirtelen a semmiből tűnik elő egy fantasztikus érzet. Az édes illat sokféleképpen írható le. Egyeseket a nyári virágokra, másokat a turbolyára emlékeztet. Az ízeket legtöbben a mennyei ambróziához hasonlítják. Ha a különös íz vagy illat érzetét követően hirtelen bizseregni kezd körülötted a levegő, semmi kétség: angyal járt a szobában.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Tollak

Az angyalok látogatásának legbiztosabb jele, hogy a lehető legvalószínűtlenebb helyeken jelennek meg fehér tollak.

Ha megtalálsz egy ilyen tollat, tartsd magadnál, hogy ezáltal is közelebb kerülhess az égi hírnökökhöz. Még a szkeptikusokkal is megesik olykor, hogy az angyalok létezését firtató vita után egy apró fehér tollat találnak ruhájukon – mintegy az angyalok jelenlétét bizonyító égi üzenetként.

Cikkünk Hazel Raven Angyalbiblia – Minden, amit az angyalokról tudni kell című könyve alapján készült.

Szeretettel ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik kíváncsiak rá, hogy kérhetik az angyalok segítségét. Számtalan gyakorlati tanács, meditáció és megerősítés útján ez az átfogó útmutató megtanít az angyalok érzékelésére, a kristályterápia alapjaira, és még sok minden másra is. Akár iránymutatásra, gyógyulásra van szükséged, ez a könyv a tökéletes útmutató.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 2999 Ft.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük