Miről álmodsz, amikor a pároddal vagy? Ezt meséli kapcsolatotokról

Az álomfejtés szerint minden álomkép másra utal: vajon a kapcsolatodról mit mesél, amiről álmodsz?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi történik, amikor álmodunk? Az agyunk pihen, feldolgozza az eseményeket. Ebben a tudattalan állapotban azonban utat kapnak a lélek legmélyén lakozó, akár elfojtott érzelmek is, ezért érdemes figyelemmel kísérni, hogyan törnek felszínre az álmok formájában.

Hogy mit álmodunk, azt befolyásolják a napközben megélt dolgok, az embert aktuálisan foglalkoztató kérdések, problémák, a lélekben lakozó legmélyebb érzések, de akár az elalvás előtt közvetlenül tapasztalt látottak, hallottak is.

Mit mesél az álom a kapcsolatról?

Ha kedvesed mellett alszol el, közelségében merülsz álomba, akkor az álmaid jó eséllyel mesélnek majd arról, hogy mit élsz meg, mit érzel a párkapcsolatban, amit éber állapotban talán nem is tudsz megfogalmazni, tetten érni. Néhány gyakori álomkép jelentését vesszük sorra párkapcsolati vonatkozásban.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük