Vele lehet gondtalan, boldog házasságod: csillagjegyed megmutatja a férfit

Mindenkinek van egy számára tökéletes párja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az első szerelemtől kezdve az ember elindul egy úton, melynek a végén mindenki az igazit reméli, aki miatt minden addigi csalódást megéri átvészelni, és minden olyan helyzetet érdemes megélni, ami hasznos tapasztalatot ad párkapcsolati téren.

Érte bármin érdemes túljutni, hiszen ő az a személy, aki egy természetszerűleg nem tökéletes emberként mégis tökéletes, a nagy ő. Mindenkinek van egy ilyen, számára tökéletes párja. A horoszkóp, mint az emberi tulajdonságok egy alapvető meghatározója, segít abban, hogy kinek az esetében milyen jegyű illetőben sejthető elsősorban a felbukkanása.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Szenvedélyesség jellemezhet, egyúttal lobbanékony természet is lehetsz, így olyan pár mellett várhat téged boldog házasság, akiből kiegyensúlyozottság árad, és ellensúlyozza e tulajdonságaid. Bár az Oroszlánok és Nyilasok vonzanak, az igazi egy Vízöntő, Ikrek vagy Mérleg lehet. Velük várhat boldog házasság.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Érzékenység és családcentrikusság - ez a két domináns belső tulajdonságod. Leginkább a víz és a föld jegyűek mellett találhatod meg azt a szerelmet, amire vágysz, és azt a harmóniát, amit Bikaként nagymértékben igényelhetsz. Tökéletes párod egy Szűz, Bak, Rák vagy Halak jegyű férfi lehet.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrek vagy, amiből következik, hogy igen kalandvágyó és extrovertált ember vagy. Az igazit keresgélve tartsd észben, hogy jegyed szerint, illetve személyiségednél fogva egy Nyilas, egy Oroszlán vagy egy Kos horoszkópú férfi lehet az, aki téged tökéletesen boldoggá tehet, illetve, akivel gondtalan házasság vár.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Fontosak lehetnek neked az emberi kapcsolatok, a család. Ezekben sokakkal hasonlóak lehettek, de álmodozó természeted az, ami meghatározza, mégis kivel alkothatsz majd valóban boldog házaspárt. A Bika partner ebben, a Bak és a Szűz racionalitása pedig tökéletes szimbiózisba kerül a te lelkületeddel.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ambiciózus ember vagy a horoszkópod szerint. Részint olyan párra lehet szükséged, aki folyamatos pozitív visszajelzéssel van feléd, illetőleg, aki a te céltudatosságodban ellensúlyoz a könnyedségével. Ő lehet egy kiegyensúlyozott Mérleg, egy jó kedélyű Ikrek vagy egy örök álmodozó Vízöntő.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Kívülről ugyan gyakran tűnhetsz megközelíthetetlennek, belül érzékeny lélek lehetsz. Olyan pár mellett találhatod meg a boldogságot, aki megtalálja az utat a lelkedhez. Egy Bika vagy egy másik Szűz azonnal ráérez erre, de igazán boldog házasság várhat víz jegyekkel is: egy Skorpióval, Rákkal vagy Halakkal.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Végtelenül türelmes vagy, és tulajdonképpen akárkivel megtalálod a hangot. Ez segít a párkapcsolataidban is, de akivel végül igazán boldog házasság várhat, az egy Oroszlán vagy egy Nyilas lehet. Ők ugyanis szenvedélyességükkel magukkal ragadnak téged, te pedig maga vagy számukra a nyugalom megtestesítője.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Titokzatosságod lebilincseli az ellenkező nemet. Igazi kihívás nekik, hogy közel férkőzzenek hozzád, mert nem mindenkit engedsz a lelkedbe látni. Egy Bika, egy Szűz vagy egy Bak illetőben azonban megtalálhatod a férfit, akinek élete végéig megadod erre a lehetőséget. Mellette igazán harmonikus házasság várhat.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Szabadságvágy jellemez, örök kalandor vagy. Olyan ember mellett lelheted meg boldogságod, aki pezsgésével partner ebben - egy Ikrek -, vagy, aki nyugalmával téged is kicsit lelassít, hogy rácsodálkozz, és örömödet leld olyasmikben, amik mellett véredtől hajtva elrohannál. Egy Vízöntő vagy egy Mérleg ilyen lehet.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Téged erősen jellemző tulajdonságok a praktikusság és a megfontoltság, ezért egy ugyancsak gyakorlatias és praktikus Szűz vagy pedig egy hozzád hasonlóan megfontolt, nyugalmából kizökkenni nem szerető Bika mellett találhatod meg a boldogságod, és lehet részed gördülékeny mindennapokkal tarkított házasságban.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Jegyednél fogva valószínűleg nem bírod, ha korlátoznak, ezt figyelembe kell vennie majdani párodnak. Jó kommunikációs készséged segít őt megismerni, illetve a problémamegoldásban is hasznodra lesz. Egy Oroszlán jól kiegészít, egy Mérleg harmóniát ad neked, egy Ikrek pedig mosollyal fűszerezi napjaid. Mellettük várhat boldog házasság.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Érzékeny, romantikus lélek vagy. A csupa szív Bika párodnak kiválóan alkalmas, a mosolygó, életszerető Ikrekkel is kétségkívül nagyszerű kapcsolatod lehet. A Szűz racionalitása néha gatyába ráz, és segít olyan esetekben felállni, mikor nem szabad gyengének lenned. Ő remek társad lehet az életben.

Ezt is szeretjük