Ki mellett vár igaz boldogság? Maja horoszkópod így jellemzi a férfit

A maja horoszkóp megismertet a férfival, akit neked rendelt az ég.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan hisznek abban, hogy mindenkinek van egy tökéletes párja, aki mellett megtapasztalhatja az igaz boldogságot a szerelemben. Mások azt vallják, egy ember számára több igazi-alapanyag is fellelhető a Földön, akik mind rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, melyek a vágyott párrá tehetik őt a szemében.

Bármelyik is igaz, az elméletek közt közös nevezők a meghatározó tulajdonságok. A maja horoszkópból kiderül, melyik nő számára mely férfitulajdonságok jelentik a boldogság ajtaját nyitó kulcsot. Az alábbiakban a maja jegyeket jellemezzük e szempont szerint: vajon számodra milyen vonásokkal bíró férfi lehet az igazi? 

Ha nem ismered a maja jegyed, figyeld a jelölt dátumokat! Amelyik intervallumba illik a születésnapod, az a te jegyed.

Denevér - Tzootz (július 26-augusztus 22.)

Mivel magad is családcentrikus lehetsz, alapvető tulajdonsága kell, hogy legyen a férfinak is a családcentrikusság. Emellett, hogy mindig megértsétek egymást, a férfinak sem szabad irtóznia a dolgok átbeszélésétől, sőt, az a jó, ha maga is igényli azt. Végül, fontos lehet, hogy a férfi partnerként kezeljen, hiszen megvan mindenről a határozott elképzelésed.

Skorpió - Dzec (augusztus 23-szeptember 19.)

Valószínűleg akkor érzed magad jól a párkapcsolatodban, ha partnered megbízható, ám ez alatt egyfajta átlagon felüli megbízhatóság értendő. Óriásit csalódhatsz, ha hazugságon, titkaid kifecsegésén kapod. Nagyon fontos számodra az is, hogy mindig őszinte legyen hozzád, ne féljen kendőzetlenül véleményt alkotni. A kertelés számodra férfiatlan lehet. Végül, fontos lehet, hogy adjon a szavadra.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szarvas - Keh (szeptember 20-október 17.)

Maja jegyed szerint számodra olyan férfi lehet az igazi, aki az érte és a családért tett erőfeszítéseidet értékeli és elismeri. Mivel magad is az vagy, alapvető dolog lehet a boldogságodhoz, hogy a kedvesed is jószívű, báránylelkű ember legyen. Végül pedig elégedettséged feltétele az is, hogy párod fáradhatatlanul lesse azokat a pillanatokat, amikor szükséged van a segítségére.

Bagoly - Moan (október 18-november 14.)

Minthogy magad is romantikus típus vagy, nincs is semmi meglepő abban, hogy párodban is reméled ezt a tulajdonságot. Igazán boldog viszont olyan ember mellett lehetsz, aki átlagon felüli e tekintetben, és mozifilmeket megszégyenítő helyzeteket teremt. Ahhoz, hogy igazán elégedett legyél, az is kell, hogy kedvesed tisztában legyen vele, hogy mint mindenki, te is ember vagy, és hibáiddal együtt szeressen.

Páva - Cutz (november 15-december 12.)

Talán mindig is a te James Bondodra vártál, és rá vársz, míg nem botlasz bele az igaziba, aki képviseli a boldogságodhoz elengedhetetlen tulajdonságokat: bátor, figyelmes, védelmező, igazi gentleman. Imádod, ha a klasszikus udvarlás minden formájával elhalmoznak, és ha kedvesed ilyen, nem lesz kérdés számodra, hogy álompasiddal állsz szemben. 

Gyík - Xibkay (december 13-január 9.)

Két fontos belső tulajdonság az, ami nélkül számodra valószínűleg nem lehet teljes a kép. Kezdetben a párod titokzatossága az, ami magával ragad, és folyamatos izgalomban tartva garantálja a boldog, lankadatlan szerelmet számodra. Később azonban egész más érték lehet szükséges a boldogságodhoz. Párodnak ugyanúgy rajongásig szeretnie kell a gyerekeket, ahogy te teszed.

Majom - Batz (január 10-február 6.)

Azokban a kapcsolataidban, melyeket a nagy ő előtt sodort az utadba a sors, mindig hiányolhattad a gördülékeny, odafigyelő, kompromisszumkész problémamegoldást. Nagyon fontos számodra, hogy kedvesed meghallgassa, figyelembe vegye a véleményed, és ne önfejű módon, hanem partnerként, családban csapattársként közelítsen a gondok felszámolásához.

Sólyom - Coz (február 7-március 6.)

Természetesen sorolhatnánk az alap jó tulajdonságokat, mint megbízhatóság, hűség, őszinteség és figyelem, ám számodra adott lehet egy kulcsfontosságú tulajdonság a férfiban, ami nélkül a fenti vonások meglétével sem lenne számodra teljes a kép. Párod a bizalmasává kell, hogy fogadjon téged. Érezned kell, hogy maximálisan megbízik benned, és mindenben számít rád.

Jaguár - Balam (március 7-április 3.)

Jaguárként akkor lehetsz boldog a kapcsolatodban, ha céltudatos, ambiciózus férfit látsz magad mellett. Ha azt érzed, kettőtök közül csak a te számodra lényeges a jövő, a karrierbeli és pénzbeli előbbre jutás, a kapcsolatban kitűzött célok, az egyről a kettőre lépés, akkor nagy valószínűséggel elégedetlen és boldogtalan leszel a kapcsolatban, dacára az esetleges pozitívumoknak köztetek.

Kutya - Pek (április 4-május 1.)

Minden kapcsolatban fontos, hogy a szerelem fizikai megnyilvánulása is csodálatos élményekkel ajándékozza meg a férfit és a nőt. Ehhez a megfelelő kommunikációra is szükség van. Számodra kulcsfontosságú belső tulajdonság, hogy a párod nyitottan, teljesen kendőzetlen módon tudjon veled beszélgetni ebben a témában, bármiről legyen is szó.

Kígyó - Kaw (május 2-május 29.)

Mindenki harmonikus párkapcsolatra vágyik, számodra pedig különösen fontos, hogy a szerelmeddel való viszonyod a béke szigete legyen. Ami a boldogságodhoz szükséges belső tulajdonságát illeti, számodra elengedhetetlen, hogy nyugodt természet legyen. Ne káromkodjon a forgalmi dugóban, ne emelje fel a hangját, ha ideges, vagy vitáztok, kezelje higgadtan a stresszes helyzeteket is.

Nyúl - Tzub (május 31-június 26.)

A te álompasid szinte előbb tudja, mire vágysz, minthogy azt te magad megfogalmaznád. Már-már összetörné magát csak azért, hogy mosolyogni lásson. De nem is ez az, ami neked a legfontosabb: sokkal inkább, hogy minden, amit tesz, őszinte legyen. Mert ha ez a fajta figyelmesség nem automatikus, hanem felvett viselkedés a részéről, esetleg hátsó szándék vezérli, megérzed, és nem leszel boldog.

Teknős - Aak (június 27-július 25.)

Neked valószínűleg valahogy mindig is a különc pasik tetszettek meg igazán, akik valamiben mások, mint az átlag. Imádod, ha egy férfinak élénk a fantáziája, nyughatatlan, buzog benne a kreativitás, a kíváncsiság, a kalandvágy. Akkor vagy párkapcsolatodban boldog, ha párod nyitott a világra, és veled együtt szomjazza, vágyja felfedezni a kultúrák, tájak, zenék, ízek, hangok, illatok sokféleségét.

Ezt is szeretjük