A 4 legtündéribb animációs film 2011-ből
Ajándék a fa alá
A mesével nem foghatsz mellé, ha gyerekeknek keresel ajándékot. Íme, az idei év legjobbjai!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem muszáj méregdrága játékokra költened, egy jó mesével is nagyon nagy örömet lehet szerezni a gyerekeknek. Válogass az idei év legszórakoztatóbb meséiből!

Micimackó

A jól ismert medve és barátainak új kalandjai gyerekek és gyermeklelkű felnőttek számára is remek ajándék.

A történet szerint Bagoly az egész társaságot egy felettébb vad kalandba keveri, melynek célja, hogy Róbert Gidát megmentsék egy képzeletbeli vádaskodástól.

Úgy tűnik, nagyon zűrös nap lesz ez egy medvének, aki csupán némi mézért indult útjára.

A.A. Milne öt története inspirálta a Disney klasszikusokra jellemző, kézzel rajzolt művészeti stílusban életre hívott Micimackó című egész estés animációs filmet.

Verdák 2.

Ha tetszett az autós mese első része, nem fogsz csalódni a másodikban sem. Sor kerül minden idők legelső Földgolyó Futamára, ahol kiderül, ki a leggyorsabb verda a világon.

Villám McQueen és utánozhatatlan barátja, az autómentő Matuka a Verdák 2-ben igazán nagy kalandba keverednek, amikor a tengerentúlra indulnak, minden idők legelső World Grand Prix autóversenyére.

A kupa elnyerője csakis a világ leggyorsabb autója lehet, azonban a győzelem felé vezető út telis-tele van kátyúkkal, elterelésekkel és vidám meglepetésekkel. Remek ajándék a kis lurkóknak.

Rango

Már sokféle állatfaj felbukkant az animációs rajzfilmek történetében, de kaméleonra eddig még nem volt példa. Rango, a kaméleon, aki védett, egyhangú életét éli házi kedvencként, miközben komoly identitásválságban van.

Azonban amikor véletlenül a törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült sivatagi Por városában találja magát, ahol a pisztolyok könnyen elsülnek, a nem éppen bátor hüllő azon kapja magát, hogy ki kell tűnnie a többiek közül, ha életben akar maradni.

A történet poénjait inkább már az idősebb nemzedék érti, úgyhogy elsősorban a 6-7 év körülieknek lehet igazi karácsonyi meglepetés a dvd.

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes.

Ám különös, és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és míg körülötte tombol a karnevál, ő kénytelen elfogadni azt, amit Rio adhat: izgalmat, kavarodást, sok új barátot, és előbb-utóbb a repülés örömét. Akár kicsiknek, akár nagyoknak felejthetetlen szórakozást nyújt a mese.

Neked melyik mese tetszett a legjobban?

Ezt is szeretjük