7 jel, amiből tudhatod, hogy a srác nem vesz téged komolyan
Vedd észre őket!
Vajon ő is a fellegekben jár? Vagy csak egy futó kalandként tekint rád?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közeleg a tavasz, csiripelnek a madarak, és körülötted mindenki szerelmes. Lehet, hogy te is kiszemeltél magadnak valakit, és úgy érzed, fülig belezúgtál, de valami mégsem stimmel.

Vajon a srác is ugyanazt érzi, mint te? Ő sem tud napközben másra gondolni, csak rád? Neki is összeugrik a gyomra, mielőtt találkoztok? Vagy lehet, hogy nem is vesz téged komolyan? Derítsd ki!

Ne riaszd el!

Nem kell nyomozásba bocsátkoznod, és a kínvallatás sem vezet célra, ha azt akarod megtudni, vajon a srác is azt érzi-e irántad, amit te iránta.

A fiúk többsége nehezen fogalmazza meg az érzelmeit, és ha folyton a fülét rágod, hogy kicsikard belőle a szerelmi vallomást, azzal valószínűleg csak elijeszted magad mellől.

Ráadásul, ha túlságosan rágörcsölsz a kérdésre, az megmérgezheti az együttléteiteket, pedig, ha a találkozások nem szereznek neked örömet, csak fejfájást, akkor kár is a gőzért.

Mindezekkel együtt persze senki nem szeret csalódni, és normális, ha egészséges kétkedéssel figyeled a fiú viselkedését, és nem kezded két hét ismeretség után a közös jövőtöket tervezni.

Vedd észre a jeleket!

Ha nem akarsz paranoiásnak tűnni, de azt sem szeretnéd, ha a nagy szerelmedről számodra derülne ki utoljára, hogy csak szórakozik veled, akkor figyelj, és vedd észre a legszembetűnőbb jeleket!

Ezt is szeretjük