Ez a legrosszabb, ami egy barátsággal történhet! A legtöbb esetben ez lesz a vége
Lány vagy, és fiú a legjobb barátod? Légy résen!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Állandóan egy társaságban lógtok, együtt jártok bulizni, és a szünetben is együtt töltitek az időt: ezt akármelyik haverodról elmondhatod, de a fiú-lány barátságokból sok esetben bizony szerelem szövődik.

Persze nem elképzelhetetlen, hogy ti örökre csak barátok maradtok, de nem lepődnénk meg, ha idővel az egyikőtök többet érezne a másik iránt. Lehet, hogy a legjobb barátoddal már meg is történt ez? Az alábbi jelek erre utalnak!

Keresi a fizikai kontaktust

Az még nem fura, ha köszönéskor puszit ad, és az sem - ha tényleg közeli barátok vagytok -, hogy időnként hozzád ér, megfogja a vállad, vagy akár pacsit ad.

Biztosan a fiú barátaival is időnként hátba veregetik egymást, vagy bosszantásból összeborzolják egymás haját, de őket is szokta ölelgetni? Nem valószínű. Téged viszont igen gyakran, ráadásul hosszasan és szorosan? Akkor ébresztő!

Ha nemcsak a társaságodat, a beszélgetéseiteket és a poénjaidat élvezi, de az is örömöt jelent számára, ha mindenféle ürüggyel hozzád érhet vagy megölelgethet, akkor légy résen: ő már nem csupán a barátot látja benned.

Viccelődik arról, hogy mi lenne, ha járnátok

Sok baráti társaságban gyakori, hogy egy nagy családként tekintetek egymásra: nemcsak úgy, mintha testvérek lennétek, hanem viccből sokan eljátsszák, mintha a társaságból valaki az anyjuk vagy gyerekük lenne. Ebből sok mókás helyzet származhat, de mi van, ha a srác úgy intézi, hogy a játékban ti alkossatok egy párt? A papás-mamás játékról már az oviban is tudtuk, mit jelent, és hidd el, ez a későbbiekben sem változik meg.

Ha azzal viccelődik, hogy úgy csinál, mintha együtt járnátok, akkor valószínűleg azért teszi, mert élvezi ezt a helyzetet, nem mellesleg pedig arra is kíváncsi, hogy te miként reagálsz az ötletre.

Külön programokat szervez

A barátaiddal moziba menni vagy megnézni együtt egy koncertet teljesen természetes - de ha azzal az ötlettel áll elő, hogy csak ketten menjetek, az bizony már inkább randinak számít, még akkor is, ha nem annak nevezi.

Persze előfordulhat, hogy mindenkit felhívott, és körbeírt a Facebookon is, de rajtad kívül senki a világon nem ért rá - ám valószínűbb, hogy egyszerűen csak veled akar lenni, kettesben, a többiek nélkül.

Ezt is szeretjük