4 teljes nap Budapesten, ami a sörről szól

I. Budavári Sörfesztivál

Augusztus 25-én veszi kezdetét a sör ünnepe a Budai Várban. Százféle sört kóstolhatsz meg!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hagyományteremtő jelleggel, első alkalommal rendezik meg augusztus 25-28. között az I. Budavári Sörfesztivált. A négynapos rendezvényen közel százféle hazai és nemzetközi, ismert és kevésbé ismert különleges sör mutatkozik be a Budai Várban.

I. Budavári Sörfesztivál

A nagy hazai sörgyárak - a Borsodi Sörgyár, a Dreher Sörgyárak, valamint a Heineken Hungária mellett - számos kisebb hazai sörfőzde is képviselteti magát kézműves söreivel a fesztiválon. A fesztivál a Budai Vár három impozáns helyszínén, a Hunyadi udvarban, az Oroszlános udvarban és a Savoyai teraszon zajlik majd négy napon keresztül.

A nyári fesztiválsorozat záró rendezvényén a főszereplő sör mellett koncertekkel, stand-up fellépőkkel, ismert és népszerű fellépők hosszú sorával is várják majd a sörbarátokat.

A sör ünnepe

A sör az egyik, ha nem a legnépszerűbb italfajta ma Magyarországon, különösen így van ez a nyári időszakban. Az elmúlt húsz évben mégsem került sor olyan átfogó, minden nagyobb és számos kisebb márkát, sörfőzdét együtt, egy helyen felvonultató eseményre, mint amilyen augusztus végén várható.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A sör ünnepének megrendezésével a szervezők elsődleges célja az, hogy megadják a sörnek járó méltó helyet a fesztiválok sorában, népszerűsítsék a gazdag hazai sörkultúrát, valamint az ismert, népszerű márkák mellett bemutassák a kisebb sörfőzdék kiváló termékeit is. Bővebb információkat a sörfesztivál honlapján találsz.

I. Budavári Sörfesztivál
Helyszín: Budai Vár - Oroszlános udvar, Savoyai terasz, Hunyadi udvar
Időpont: 2011. augusztus 25-28.
Ezt is szeretjük