4 teljes nap Budapesten, ami a sörről szól

I. Budavári Sörfesztivál

Augusztus 25-én veszi kezdetét a sör ünnepe a Budai Várban. Százféle sört kóstolhatsz meg!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hagyományteremtő jelleggel, első alkalommal rendezik meg augusztus 25-28. között az I. Budavári Sörfesztivált. A négynapos rendezvényen közel százféle hazai és nemzetközi, ismert és kevésbé ismert különleges sör mutatkozik be a Budai Várban.

I. Budavári Sörfesztivál

A nagy hazai sörgyárak - a Borsodi Sörgyár, a Dreher Sörgyárak, valamint a Heineken Hungária mellett - számos kisebb hazai sörfőzde is képviselteti magát kézműves söreivel a fesztiválon. A fesztivál a Budai Vár három impozáns helyszínén, a Hunyadi udvarban, az Oroszlános udvarban és a Savoyai teraszon zajlik majd négy napon keresztül.

A nyári fesztiválsorozat záró rendezvényén a főszereplő sör mellett koncertekkel, stand-up fellépőkkel, ismert és népszerű fellépők hosszú sorával is várják majd a sörbarátokat.

A sör ünnepe

A sör az egyik, ha nem a legnépszerűbb italfajta ma Magyarországon, különösen így van ez a nyári időszakban. Az elmúlt húsz évben mégsem került sor olyan átfogó, minden nagyobb és számos kisebb márkát, sörfőzdét együtt, egy helyen felvonultató eseményre, mint amilyen augusztus végén várható.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A sör ünnepének megrendezésével a szervezők elsődleges célja az, hogy megadják a sörnek járó méltó helyet a fesztiválok sorában, népszerűsítsék a gazdag hazai sörkultúrát, valamint az ismert, népszerű márkák mellett bemutassák a kisebb sörfőzdék kiváló termékeit is. Bővebb információkat a sörfesztivál honlapján találsz.

I. Budavári Sörfesztivál
Helyszín: Budai Vár - Oroszlános udvar, Savoyai terasz, Hunyadi udvar
Időpont: 2011. augusztus 25-28.
Ezt is szeretjük