4 nagy kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártya

Négy valóban hasznos kártya, mely nemcsak a helyet foglalja, hanem tényleg ezreket spórolhatsz vele.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Legyen szó napi bevásárlásról vagy egyszeri, komolyabb kiadásról, tagadhatatlan tény, hogy egyre nagyobb összegek állnak a blokk végén.

Mivel a bosszankodástól nem marad több a pénztárcádban, a legokosabb, ha minden lehetőséget megragadsz az akciós vásárlásra. Ennek egyik legjobb módja, ha feltérképezed, majd igénybe veszed az üzletláncok törzsvásárlói programját.

A boltok és üzletláncok nem véletlenül találták ki a törzsvásárlók jutalmazását. Mégis kevesen élnek a lehetőséggel, melynek az egyik fő oka az a tévhit, hogy a törzsvásárlói kártya igénylése és a pontok gyűjtögetése nagyobb nyűg és kiadás, mint maga a nyereség. Pedig egy jól megválasztott törzsvásárlói kártyával éves szinten akár tízezreket is spórolhatsz.

A törzsvásárlói programok lényege, hogy hűségedet fix kedvezménnyel vagy ismételt vásárlásaidat pontokkal jutalmazzák, melyeket később pénzre, árengedményre vagy ajándékutalványra válthatsz. A következő négy törzsvásárlói kártya is hasonló elven működik, könnyen igényelhető és hosszútávon valós megtakarítást jelent.

Kényeztetés kedvezménnyel: Douglas Card

A parfümériák a nők pénztárcájának legnagyobb ellenségei lehetnek: ha elcsábulsz a sok csillogó üvegcse láttán, a pillanatnyi elgyengülésre a havi fizetésed fele is rámehet. Pedig, ha ajándékot vagy éppen kozmetikai szereket keresel, valamelyikbe biztos betérsz, így hát jól jöhet egy hűségkártya, mellyel olcsóbban vásárolhatsz. A Douglas Parfümériákban például 30 ezer forintos vásárlásnál automatikusan kitöltenek a nevedre egy törzsvásárlói kártyát, ha azonban ennyit egy összegben soha nem adsz ki, szép lassan is összegyűjtheted a hat pontot a pontgyűjtő füzetbe - minden 5 ezer forint után jár egy matrica.

A gyűjtőfüzet beváltásával helyben kézhez is kapod a kék műanyag kártyát, mely onnantól kezdve névre szólóan és állandó jelleggel 5% kedvezményt biztosít minden vásárlásodból, összeghatártól és terméktípustól függetlenül.

Szexi, nőies tavaszi parfümök

Nézegess képeket!

Elolvasom

Emellett az üzletlánc a törzsvásárlóknak külön akciókkal is készül, ingyenesen részt vehetsz például a Douglas Szépség Napok rendezvénysorozaton, sminktanácsadáson, valamint 5% kedvezményt kapsz a Douglas Beauty Salon kezeléseiből is.

A Marionnaud Parfümériának is van törzsvásárlói programja, náluk akármikor igényelheted az ingyenes kártyát, 50 jóváírt ponttal. A további kedvezmények a későbbiekben összegyűjtött pontjaidtól függnek. Erről bővebben itt olvashatsz! »

Márkás napszemüveg féláron: optikák hűségkártyái

Dioptriás szemüvegre, kontaktlencsére vagy jó minőségű napszemüvegre olykor pusztán az egészséged és szemed épségének megőrzése miatt is kénytelen vagy áldozni. A teljes árat azonban - kedvezmények nélkül - manapság egyre kevesebben tudják megfizetni. Így aztán az Ofotért és a Vision Express is kiépítette mindenre kiterjedő törzsvásárlói programját, mellyel vétek lenne nem élned, ha érintett vagy szemüvegügyben. Mivel a két optikakártya igénylése és díja hajszálpontosan megegyezik, tulajdonképpen szíved joga, hogy melyiket választod. Az egyszeri kártyadíj mindkét üzletben 1980 forint - társkártya külön kérésre 990 forint -, a pontjaidat pedig száz forintonként írják jóvá.

A kártyák pontjai összevonhatók, melyek később kontaktlencse, szemüvegkeret és napszemüveg vásárlásánál is beválthatók. 4 ezer pont elérésénél mindkét optika 20%, 1200 pontnál pedig 50% kedvezményt ad a végösszegből.

Emellett hírlevélben külön törzsvásárlói akcióikról is értesítenek, melyeket pontjaidtól függetlenül, pusztán a hűségkártya felmutatásával igénybe vehetsz. A szemvizsgálat és szaktanácsadás törzsvásárlóknak minden esetben ingyenes, ha évente legalább kétszer használod náluk a kártyád.

Felújításnál kész főnyeremény: Praktiker Plusz Program

Ha tavasszal vagy nyáron kisebb-nagyobb felújítási munkákra készülsz, egy pénztárcabarát húzással még idejében csatlakozhatsz a Praktiker barkácsáruház törzsvásárlói programjához. A kártyát ingyenesen igényelheted egy online űrlap kitöltésével vagy az áruház infopultjánál, ha épp üzletükben jársz. A hűségkártyával rendelkezők minden hónapban 50 különféle akciós termékből választhatnak, és 10% kedvezményt kapnak az időszakosan meghirdetett terméktípusokra. Emellett a gépkölcsönzés és a házhozszállítás díjából minden törzsvásárlónak 20%-ot automatikusan elengednek. A barkácsáruház hűségkártyásoknak szánt exkluzív akciós ajánlatait is érdemes szemmel tartanod, mert ezeken duplán nyerhetsz.

A tavaszi hónapokban például a festékeket kínálják törzsvásárlói akcióban, mellyel dobozonként 800-900 forintot spórolhatsz, ez pedig jól jöhet egy komplett szobafestésnél.

Így dobd fel a nappalit fillérekből!

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ami viszont azonnal jár, az a 3% mínusz a végösszegből, ha 100-250 ezer forint között vásárolsz. 500 ezer forintos határnál a visszatérítés mértéke 4%, afelett pedig 5%.

Többlépcsős kedvezmény - Bookline Line Törzsvásárlói Program

A Bookline internetes áruházat sokan ismerik és szeretik, de a Line törzsvásárlói programjukról mégis kevesen tudnak, mivel még csak alig fél éve indították be. Az eredetileg könyváruházként indult, de azóta mindenféle egyéb - film, zene, műszaki, élelmiszer, drogéria és játék - cikkel is kibővült portáltól az akciók miatt eddig is érdemes volt rendelned, de ezentúl törzsvásárlóként még jobban járhatsz. Ehhez nem kell mást tenned, mint néha rendelned, amint elérted ugyanis a 10 ezer forintos határt, automatikusan törzsvásárlóvá válsz. Ettől kezdve bármikor igénybe veheted a kedvezményeket: 35 ezer forintos határig 3%, a 75 ezer forintot elérve 5%, afelett pedig 7% kedvezményt kapsz.

Mivel vásárlásaid összeadódnak, észrevétlenül egyre magasabb kedvezményszintre lépsz. Az árengedmény új és antikvár könyv, film, zene, parfüm és játék termékkategóriákra érvényes, azokon belül pedig további prémium akciók is várnak. Törzsvásárlóként minden hónapban még egy extra 5%-os kupont is kapsz, valamint 10-15%-os engedményt a Bookline saját termékeire.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A hűséges vásárlóknak havonta egyéb exkluzív ajánlatokkal is kedveskednek: az akciós kupont utazásra, színházjegyre, koncertjegyre vagy wellness-hétvégére válthatod be.

Ezt is szeretjük