3 jel, hogy rossz szellemek befolyásolják az életed

Űzd el őket!

Sorozatosan peched van? Gyakran érzed ok nélkül levertnek magad? Szellem lehet a dologban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak napok, amikor minden összejön, de az ilyen időszakok nem biztos, hogy szimplán a balszerencsének köszönhetőek.

Ha már egy ideje rossz passzban vagy, és semmi nem sikerül, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy talán rossz szellem vagy szellemek befolyásolják a mindennapjaidat. A következő három jel erre utal az ezoterikus szemlélet szerint.

Problémák tengerében fulladozol

Ha a lelked kiteszed a munkahelyeden, és dolgozol a párkapcsolatodon, mégis sorra jönnek a konfliktusok a kollégákkal, és a szerelmeddel sincs minden rendben, van okod gyanakodni, hogy egy kósza lélek próbál neked ártani.

Az akaraterőd segíthet, ha ilyen helyzetben vagy. Mindenekelőtt meg kell győznöd saját magadat arról, hogy erősebb vagy bármilyen negatív erőnél, és el tudod űzni az ártó szellemeket. Mondogasd magadban sokszor, hogy pozitív energiáddal győzedelmeskedhetsz bármilyen rossz szándékú lélek felett, és a sorsodat egyedül te irányítod.

Érzed a jelenlétét

Ha volt már olyan, hogy egyedül voltál, és minden előzmény nélkül úgy érezted, meg kell nézned, áll-e valaki mögötted, vagy érezted már magad feszültnek, lehangoltnak a négy fal között, pedig nem is történt semmi rossz, egy rossz szellem jelenlétét érzékelhetted.

Az efféle túlvilági vendégeskedést  otthonodban például úgy szüntetheted meg, hogy speciálisan erre a célra készített szélcsengőt akasztasz az ajtófélfára, az ablakokra vagy akár az ágyad fölé. Ezek elűzik a rossz szellemeket.

Nevess velünk! 7 mulatságos kísértetfotó, melyet valódinak hittek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Lehetetlenül peches napok

Reggel elmegy előtted a buszod, ezért fel szeretnéd hívni a kollégáidat, hogy késel. A mobilod persze lemerült, így haza kell futnod, hogy töltőre rakd. A kulcs, amikor indulsz, az ajtón belül marad, így bezárni nem tudod, amikor pedig hazaérsz a munkából, akkor nem jutsz be.

Ha jártál már hasonló cipőben, valószínű, hogy egy rossz szellem próbálta a bolondját járatni veled. Szerencsére tehetsz az ellen, hogy még egyszer előforduljon.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Egy ötágú csillag alakú medál például, ha nyakláncodra vagy karkötődre teszed, közvetlenül megvéd a rossz szellemektől. Fontos, hogy olyan ékszerre tedd, ami minden nap rajtad van, így egy napig sem nem adsz esélyt kellemetlenkedni a túlvilági ártó lelkeknek.

Ezt is szeretjük