3 ingyenes alkalmazás mobilra, amire minden nőnek szüksége van
Itt töltsd le őket!
Pár kattintás, és a telefonod sokkal többre lesz képes.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány apró trükkel és kattintással teljesen ingyen is egyedivé, az ízlésednek és szokásaidnak megfelelővé és hasznosabbá teheted a mobilodat.

Az internetnek hála, olyan alkalmazásokat tudsz letölteni, melyek nem kerülnek semmibe, de kimondottan az előnyödre válnak - legyen szó az egészségedről, sportolásról vagy kikapcsolódásról. Íme, a legcsajosabb alkalmazások.

Mozizásra felkészülni!

A mozizás nemcsak nyáron, egész évben jó szórakozás, és, ha nem tudjátok, mivel üssétek el az időt a barátokkal, bármikor beülhettek egy filmre. Akkor sem kell aggódnod, ha a sok plakát között elbizonytalanodsz, és nem tudod eldönteni, melyik filmet lenne érdemes megnéznetek, ha letöltöd a Mozi24 nevezetű alkalmazást, nem veszel zsákbamacskát.

Az alkalmazás segítségével egy kattintással eléred a legújabb kritikákat, a műsorokat, és megnézheted, melyik mozi van hozzád a legközelebb.

Sportolásra fel!

Itt a nyári szünet, végre van szabadidőd, úgyhogy félre a kifogásokkal, és kezdj el sportolni!

A mozgástól jobb lesz a közérzeted, és ellenállóbb leszel, de, ha néhány kilótól is szeretnél megszabadulni, nem árt tudnod, hogy mennyi energiát égetsz el.

Ebben segít a Cardio Trainer nevezetű alkalmazás, melynek segítségével megtudhatod, hogy úszás, futás vagy más kardio mozgás közben mennyi kalóriát égettél el, illetve rögzíti is a sportteljesítményedet, amit azonnal meg is oszthatsz a Facebookon.

Ami minden nőnek kell

A WomanLog Calendar olyan alkalmazás, melyre minden nőnek szüksége van. Ez egy menstruációs és ovulációs naptár, aminek segítségével nyomon követhetsz mindent, ami fontos lehet számodra, a peteérésedtől a következő menstruációd várható időpontjáig. Ha használod, akkor tudni fogod a termékeny és terméketlen napjaidat, illetve a következő ciklusod kezdetét - persze ez nem jelenti azt, hogy azokon a napokon, mikor nem ovulálsz, nem kell védekeznetek!

A papír alapú menstruációs naptárakkal szemben meg van az az előnye, hogy mindig nálad van, nem hagyod el, és sokkal diszkrétebb. Így az sem lehet gond, ha a nőgyógyász megkérdezi, mikor volt az utolsó menstruációd, illetve mennyire rendszeres a ciklusod.

Neked mi a kedvenc alkalmazásod?

Ezt is szeretjük