Mutasd a táskádat, megmondom, ki vagy: erről árulkodik a retikülöd
Zsebnotesz és tokban tartott bérlet, vagy használt papír zsebkendők és beszáradt tollak? Ezt árulják el rólad!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az iskolatáskádba valószínűleg nem sok minden fér már be a tankönyvek, a tolltartó meg a tízórai mellé, de hogy mi az, amit még ezek mellé is beszorítasz, és még inkább, hogy mit hordasz a sulin kívül a kistáskádban, sokat elárul rólad.

Kukkants bele a táskádba! Mi az, amit elsőnek meglátsz, ami mindig van nálad, ami nélkül nem indulnál el? Hatalmas a kupi, vagy mindent azonnal megtalálsz? Ezt árulja el rólad!

Káosz és papírtenger

Fecnik, amik egykor bolti blokkok lehettek, csokispapír, egy kiszáradt kézkrém, a tavalyi jegyzetfüzeted, a másik pénztárcád, amit fél éve nem használsz, két csomag megbontott rágó, és az egész alján valahol a mobiltelefonod, ami garantáltan abbahagyja a csörgést, mire előhalászod.

Ha a te táskád is éppen ilyen, az azt jelenti, hogy hajlamos vagy hosszasan mérlegelni, mielőtt döntést hoznál, nemcsak azért, mert alaposan megrágsz minden érvet, hanem azért is, mert kicsit tartasz az elhatározás felelősségétől. Fontos számodra a szabadság, nehezen tűröd a kereteket és a szabályokat, ugyanakkor nagyon ragaszkodó és szentimentális tudsz lenni.

A rendszerető

A táskavásárlásnál az elsődleges szempont, hogy legyen elég belső zseb: fix helye van a telefonodnak, a pénztárcádnak, és nem érted, mások miért keresgélik percekig a metrónál a bérletüket, vagy hogyan gubancolódhat össze folyton a fülhallgatójuk. Nem jössz kellemetlen helyzetbe, ha nyilvános helyen kell kinyitnod a táskádat: a belseje tiszta, friss illatú, és okosan elrendezett.

Ha ilyen retiküllel az oldaladon jársz, akkor számodra fontos, hogy a dolgok gördülékenyen haladjanak, minden a helyére kerüljön, és hajlamos vagy előre megtervezni a dolgaidat.

Ez a tulajdonságod rendszerezetté és hatékonnyá tehet, de megrémülhetsz a váratlan helyzetektől, és elfeledkezhetsz arról, hogy a spontán dolgoknak is vannak örömei.

A mindenes

Ha valakinek feltöri a cipő a sarkát, kiszakad a harisnyája, vagy váratlanul feltűnik az arcán egy pattanás, biztos, hogy hozzád fordul, mert a te táskád mélyén mindig lapul körömlakk, sebtapasz és korrektor is. A barátaid általában nem értik, hogy vagy képes ennyi mindent belepakolni egy ilyen kicsi táskába, de gyakran te is meglepődsz, mik kerülnek elő a tatyód belsejéből.

Ha a társaságban a te táskád számít a mindent rejtő, feneketlen varázsdoboznak, akkor olyan ember vagy, aki szereti az állandó pörgést, és nem akar egy pillanatra sem leállni valamilyen váratlan bosszúság miatt. A káoszt és a zűrzavart otthonosan viseled, de az fontos, hogy te mindig a legjobb formádat hozd. Nehéz meglepni, mert általában te tartod kézben a dolgok irányítását.

A te táskádra melyik a jellemző?

Ezt is szeretjük