Zseniális pillanatban kapták lencsevégre a repülő kutyát - Kihirdették az év legviccesebb háziállatos fotóit

Nagyon viccesek lettek a Comedy Pet Photo Awards idei győztes fotói!

2024 legviccesebb háziállatos fotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány nappal ezelőtt bejelentették a Comedy Pet Photo Awards győzteseit. A versenyen az év legviccesebb háziállatos fotóit keresik, és az idei mezőny is eléggé megdolgoztatja a rekeszizmokat!

2024 legviccesebb háziállatos fotói

A versenyt 2024-ben Sarah Haskell Nem csak macskáknak (Not Just For Cats) című fotója nyerte, amelyen a nő kutyusa látható, aki éppen a macskaajtón próbálja áttuszkolni magát. 

A nő elárulta, hogy a Hector nevű állatot a házban élő macskák ihlették meg. A kutya úgy vélte, hogy ha a cicáknak könnyen megy az apró ajtón való átjutás, akkor neki sem okozhat gondot. A kép tanúsága szerint tévedett.

Comedy Pet Photo Awards fotóversenyt egyébként idén már ötödik alkalommal rendezték meg. A versenyen minden évben azt várják az állattulajdonosktól, hogy küldjék el a legviccesebb fotóikat a kedvencükről, hogy mindenki osztozhasson velük a boldog pillanatokban és a nevetésben. 

A versenyben több különböző kategóriában is győztest hirdettek, melyek közül a legjobbakat az alábbi képgyűjteményben tekintheted meg: 

Kutyának öltözött be a férfi, és bement az ebek közé, nagyon mókásan reagáltak: 8 indokolatlanul vicces kép állatokról

Ezek a vicces állatos képek bárki arcára mosolyt tudnak csalni!

Elolvasom

A borítókép a Comedy Pet Photo Awards, Highly Commended Winners kategóriájának egyik alkotása, fotós: * Vera Faupel / Comedy Pets 

Ezt is szeretjük