Egy róka vackolta be magát a férfi tetőjén, nagyon vicces, hogy bukott le: nem sejtette, hogy végig figyelték

Ez a róka nem túl titkos alvóhelyet választott magának, de erről sokáig semmit sem sejtett.

Róka az üvegtetőn
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy egyetemi professzor, John Haffenden, rendszerint az irodájában tölti az idejét. Habár általában egyedül szeret dolgozni, nemrég egy váratlan látogató zavarta meg a nyugalmát.

Róka az üvegtetőn

Egy bájos róka, akit Haffenden Fergusnak nevezett el, egy nap megjelent, és bevackolta magát a professzor dolgozószobájának a tetőablakára. Az álmos kis jószág ezután mindennap meglátogatta a rejtekhelyét, hogy ott szundikálhasson.

- Ez a kis fickó rengeteg időt tölt azzal, hogy felettem alszik, miközben dolgozom - írta Haffenden az X-en, korábban Twitteren. - Az érdekes az, hogy sokáig nem is vett engem észre.

Fergus mit sem sejtett arról, hogy valaki figyeli őt alvás közben, így teljesen elkényelmesedett az üvegtetőn. A róka hamarosan elkötelezett rajongótábort szerzett a közösségi médiában. De Fergus világában semmi sem változott - fogalma sem volt új szomszédjáról és a rajongótáboráról sem.

(Cikken belüli képek forrása: johnhaffenden / X, borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary.)

Ellopta egy állatvédő telefonját a kíváncsi róka: zseniális felvételt készített vele

Nem mindennapi videó.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük