Egy róka vackolta be magát a férfi tetőjén, nagyon vicces, hogy bukott le: nem sejtette, hogy végig figyelték

Ez a róka nem túl titkos alvóhelyet választott magának, de erről sokáig semmit sem sejtett.

Róka az üvegtetőn
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy egyetemi professzor, John Haffenden, rendszerint az irodájában tölti az idejét. Habár általában egyedül szeret dolgozni, nemrég egy váratlan látogató zavarta meg a nyugalmát.

Róka az üvegtetőn

Egy bájos róka, akit Haffenden Fergusnak nevezett el, egy nap megjelent, és bevackolta magát a professzor dolgozószobájának a tetőablakára. Az álmos kis jószág ezután mindennap meglátogatta a rejtekhelyét, hogy ott szundikálhasson.

- Ez a kis fickó rengeteg időt tölt azzal, hogy felettem alszik, miközben dolgozom - írta Haffenden az X-en, korábban Twitteren. - Az érdekes az, hogy sokáig nem is vett engem észre.

Fergus mit sem sejtett arról, hogy valaki figyeli őt alvás közben, így teljesen elkényelmesedett az üvegtetőn. A róka hamarosan elkötelezett rajongótábort szerzett a közösségi médiában. De Fergus világában semmi sem változott - fogalma sem volt új szomszédjáról és a rajongótáboráról sem.

(Cikken belüli képek forrása: johnhaffenden / X, borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary.)

Ellopta egy állatvédő telefonját a kíváncsi róka: zseniális felvételt készített vele

Nem mindennapi videó.

Elolvasom

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Ezt is szeretjük