Heti horoszkóp március 27-től április 2-ig: a Bika szerelmes napok, a Szűz kihívások elé néz

A horoszkóp szerint kellemes pillanatokat és kihívásokat is tartogatnak a következő napok.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy egyre melegszik az időjárás, hosszabbodnak a nappalok, sokan érezhetik, hogy szívük szerint minden idejüket a természetben töltenék. 

A következő napokban ki a magánéletében, ki a munkahelyén bekövetkező fordulatokra koncentrálhat. Az örömteli események mellett kihívások is színesíthetik a hetet, és bár ezek nehézséget jelenthetnek, a megoldásuk, leküzdésük fontos tanulságokkal szolgálhat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Most igazán jó hasznát veszed a határozott természetednek, ugyanis megpróbálhatnak elbizonytalanítani egy nemrég meghozott döntéseddel kapcsolatban. Tarts ki, te tudod, mi a legmegfelelőbb irány a számodra. Kedveseddel izgalmas programot szervezhettek, ami kikapcsol. Ha egyedülálló vagy, online ismerkedhetsz meg valakivel. Horoszkópos ékszer»

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Egyébként is romantikus lélek vagy, de a napokban úgy érezheted magad, mintha egy rózsaszín felhő szélén ücsörögnél. Tele vagy pozitív gondolatokkal, bizakodással, és ez az élet minden területén tetten érhető most. A szerelmeddel tökéletes a harmónia köztetek, lesitek egymás kívánságait. Ha szingli vagy, egy kedves, nemrég megismert illető csavarhatja el a fejed. Horoszkópos ékszer»

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki a múltból ismét keresheti a társaságodat. Még nem vagy biztos benne, hogy hogyan kezeld a helyzetet, idővel viszont kiderül, hogy van-e dolgotok egymással. A pároddal kisebb konfliktus zavarja meg a békét, de ha leültök, higgadtan át tudjátok beszélni. Egyedülálló vagy? A munkahelyeden figyelhetsz fel valakire. Csak óvatosan! Horoszkópos ékszer»

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Kicsit szétszórt lehetsz, ennek jelei a munkahelyeden és a magánéletedben is megmutatkozhatnak. Minden erődre szükséged van, hogy koncentrálni tudj. Annál is inkább, mert a kreativitásod viszont csúcsra jár. Kedvesed most különösen fontos támaszod. Ha szingli vagy, felbukkanhat egy titkos hódoló a láthatáron. Horoszkópos ékszer»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Sok időt töltesz a barátaiddal, és milyen jól teszed! Igazán feltöltenek ezek a találkozók. A munkában felfigyelnek a szorgalmadra, az elismerés fontos visszajelzés a számodra. A párkapcsolatodban kisebb hullámvölgyet élhetsz meg, ám ha türelemmel fordultok egymás felé, ezt is megoldjátok. Egyedülállóként a baráti társaságodban akadhat meg valakin a szemed. Horoszkópos ékszer»

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A munkahelyeden megbízhatnak egy feladattal, ami különösen nagy kihívást jelent a számodra. Előfordulhat, hogy elgondolkodsz rajta, hogy meg tudod-e ugrani, ám ha nem kételkedsz magadban, sokat fejlődhetsz általa. A párod mindenben támogat, ami most különösen jólesik neked. Ha szingli vagy, most nem a párkeresés köti le az idődet. Horoszkópos ékszer»

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A munka és a magánélet egyensúlya kicsit felborulhat a napokban, méghozzá az előbbi javára, így igencsak fáradtnak érezheted magad. Ne felejts el pihenni sem! A kedvesed elsőre talán meglepő kéréssel rukkolhat elő, amin el kell gondolkodnod. Ha egyedülálló vagy, rég nem látott ismerős borzolhatja a kedélyedet, nem tudod kiverni a fejedből. Horoszkópos ékszer»

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Egy régóta húzódó ügy végére tehetsz pontot, ami nagy megnyugvással tölt el. Ezzel párhuzamosan pedig új dologba is kóstolhatsz. Pároddal nem győztök egymás kedvére tenni, tökéletes összhang uralkodik közöttetek. Szingliként egy olyan emberre vethetsz szemet, aki egyébként nem is az eseted. Lehet, hogy éppen ezért jó választás? Horoszkópos ékszer»

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Lehet, hogy a napokban kicsit nehezebben veszed az akadályokat, veszítesz legendás energikusságodból. Nem csoda, hiszen általában ezer fokon pörögsz, olykor lassítanod is kell. Most leginkább befelé figyelsz, szívesen lennél többet egyedül. A kedvesed ezt mintha nehezen fogadná el, de megérti. Egyedülállóként rövid kalandban lehet részed. Horoszkópos ékszer»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A családtagjaid, barátaid most nagyon számítanak rád, keresik a társaságod, te pedig örömmel törődsz velük. Munkafronton különösen produktív vagy, és ez másnak is szemet szúr. A párkapcsolatodban apróbb féltékenység üti fel a fejét, ám tisztázzátok a helyzetet. Még keresed a párod? Lehet, hogy már nem kell rá sokat várnod! Horoszkópos ékszer»

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A napokban úgy érezheted, hogy rendezned kell a soraidat. Még karrierváltást is fontolgathatsz, hiszen jól tudod, sosem késő valami újat tanulni. A pároddal sokat beszélgethettek erről, hallgasd meg, érdekes meglátásokkal szolgálhat. Ha még egyedül vagy, két potenciális jelölted is akadhat, ami nem könnyíti meg a dolgod. Horoszkópos ékszer»

Halak (II. 20. - III. 20.)

Álmodozó, kreatív természeted teljes pompájában ragyog a napokban, újító, friss ötleteid az életed több területén is a hasznodra válnak. Egy jó barátoddal igazán érdekes beszélgetésben lehet részed. Kedveseddel közös utazást tervezhettek, több úti cél is felkelti a figyelmeteket. Egyedülállóként egy kissé rámenős hódolót állíthatsz le. Horoszkópos ékszer»

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

 (Kép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük