Heti horoszkópdecember 5-től 11-ig: a Szűz új útra lép, a Halak pénzügyei javulnak

A napokban jó irányban gördül tovább a sors kereke.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten jön a Mikulás, és várhatóan valóban sok jó lesz a zsákjában: így például javulás a pénzügyekben, szerelmi fejlemények és egy izgalmas, új kezdet is.

A következőkben elolvashatod, hogy a te csillagjegyedre mi várhat a heti horoszkóp vasárnapig szóló jóslata szerint.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Új ötleted támad, melynek a megvalósításához már csak egy kis szervezés szükséges. Szerelmeddel egy kis kirándulás dobja fel a hetet. A téli, hűs levegő és a szép táj feltölt titeket. Szingliként egy barátnős programon várhat ismerkedési lehetőség. Dobd be magad! Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Számodra minden a közelgő ünnepekről szól. Ajándékokról ötletelsz, tervezgetsz, és gondolatban már meg is főzted a karácsonyi menüt - legalább háromfélét. Kedveseddel úsztok a szerelemben. Minden kiegyensúlyozott köztetek. Ha szingli vagy, régi jelölted ismét felbukkan. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis ráébredsz, hol folyik ki a kezeid közül túl sok pénz, és mivel tudnál többet megtakarítani. Pároddal még hatékonyabban kommunikáltok, mint máskor, ezért a hét még tartalmasabb és sikeresebb lesz. Ha még szingli vagy, exedről hallasz pletykát. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nagyszerű napok várnak. Most végre elérkezik valami, amit már régóta vártál. Ezzel előbbre lendül egy számodra fontos ügy. Szerelmeddel új tervetek születik, és tele vagytok lelkesedéssel. Nagyszerű napok várnak. Ha még szingli vagy, egy randiappon izgalmas flört vár. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó hangulatban telik a heted. Kellemes gondolatok cikáznak a fejedben a közelgő ünnepek kapcsán. Mosolyod másokra is átragad. Kapcsolatodban harmonikus hét vár. Pároddal remek az összhang köztetek. Ha még nincs párod, egyszerre ketten is udvarolhatnak. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A héten új fejezet kezdődik az életedben: olyan útra lépsz, mely ismeretlen a számodra. Hamarosan otthon érezheted magad ebben a helyzetben. Kedveseddel meglepetés ér titeket, amit még sokáig emlegettek majd. Szingliként az online ismerkedés hoz sikert. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A napokban egy régi ismerősöddel találkozol, aki rengeteget változott az elmúlt idő alatt. A véletlen azért örömteli lesz. Pároddal egy utazás ötlete merül fel. Ha még szingli vagy, egy szórakozóhelyen szólít le egy jóképű, humoros pasi. Számot cserélhettek. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jó híreket kapsz, mely a pénzügyeiddel is összefüggésben lehet. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott. Környezetetek nem győzi csodálni a köztetek lévő összhangot. Ha még egyedülálló vagy, egy új jelöltet szemelsz ki, aki más, mint eddigi jelöltjeid. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valaki szívességet kér tőled, ám a teljesítése nem is lesz olyan egyszerű. Szerencsére mégis sikerül egy nagyszerű áthidaló megoldást találnod. Szíved választottjával egy komolyabb beszélgetés volt. Ha még egyedülálló vagy, sajnos foglalt férfin akad meg a szemed. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A Mikulás-nap számodra visszahozza gyermekkori élményeidnek kellemes emlékét. Nosztalgikus hangulatba kerülsz. Szerelmeddel kis féltékenységi vitád adódhat, ragaszkodásotok jeleként. Ha még nincs párod, egy régi udvarlód ismét megkereshet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szerencse kíséri napjaid. Ha ügyintéznél, akkor mindennel gördülékenyen haladsz. Kedveseddel egy kellemes családi, illetve baráti programon vesztek részt, ami élmény lesz számotokra. Szingliként most megfogalmazódik benned, kire és mire is vágysz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy nagyszerű alkotás kerül ki kezeid közül, amire méltán leszel büszke. Rengeteg elismerést és dicséretet bezsebelsz, ami emeli az önbizalmad. Pároddal a Mikulás-nap a humorról szól majd. Párkeresőként most sikerülhet felhívnod jelölted figyelmét magadra. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük