Heti horoszkóp szeptember 12-től 18-ig: a Szűz újító, a Kosnak felüdülés lesz a hét

A napokban sokak életében jóra fordulnak a dolgok a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szép, napsütéses szeptember egy kellemes, ígéretes héttel folytatódik a heti horoszkóp szerint. Lesznek, akik számára felüdülés lesz a hét, mások újító ötletekkel gazdagodnak.

Természetesen Cupido sem lesz rest. A szerelemben is várhatók előrelépések mind szinglik, mint párok esetében. Most mégis az egyedülállókon a világ szeme: sokan lelhetnek most párra.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Számodra valóságos felüdülés lesz a hét, ugyanis most kevesebb és könnyebb munkahelyi feladat vár rád, mint máskor. Végre több időd lesz magaddal és szeretteiddel foglalkozni. Pároddal nagyon örültök a kettesben töltött időnek és romantikus programoknak. Szingliként, ha kimozdulsz, egy jóképű pasi leszólíthat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Noha dolgos heted lesz, most mégsem a munkában, hanem a magánéletben adódnak pluszteendőid. Az elfoglaltság szerencsére kedvedre való lesz, így bár az időbeosztásod szorosabb lesz, mégsem bosszankodsz. Szerelmeddel szinte álomvilágban érezhetitek most magatokat. Ha még várod a párod, egy izgalmas idegenen akad meg a szemed. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új tervet szövögetsz, de az még nem tiszta, hogyan valósíthatnád meg. Két lehetséges megoldás közül kell hogy válassz, és ebben egy jó barátod lehet a segítségedre. Kedveseddel egy majdani közös program megszervezése ad fontos témát. Most szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Szingliként az online ismerkedés most ígéretes! Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Csodásan telik a hét. Tele vagy ötletekkel és motivációval, hogy ezeket megvalósítsd. Most valóban úgy érezheted, minden klappol, és derűsen tekintesz a jövőbe. Pároddal mesés hét vár. Közös terveitek szövögetése izgalmas, lelkesítő témát ad. Ha még várod a párod, egy régi-új jelölt bukkan fel, akit korábban meggondolatlanul kikosaraztál. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kiegyensúlyozott és energikus heted lesz. Most sikerélmények érnek, és kellemes időt töltesz együtt számodra kedves emberekkel. Kedveseddel nagyszerűen telik a hét. Jó köztetek a kommunikáció, minek köszönhetően egy régi konfliktust is át tudtok beszélni. Ha még szingli vagy, izgalmas flörtbe keveredsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Kedved van, így kipróbálsz egy új sportot vagy szabadidős tevékenységet, ami abszolút pozitív élményeket ad. Ezzel gazdagodni fogsz, és egy jó hobbira, egyúttal egy jó barátra is lelsz benne. Szerelmeddel kisebb féltékenységi vitád adódhat, de hamar elillan, ha megbeszélitek. Szingliként egy olyan pasi tetszik meg, aki számodra tabu. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy terved sajnos nem jön össze, ami elsőre roppantul idegesíthet téged. Hamarosan azonban megszületik a fejedben a B terv, ami sokkal szimpatikusabb is lehet az A-nál. Szerelmi életed fordulatot hoz: szingliként titkos imádód végre randira hívhat. Párban olyan randitok lesz, mint rég nem, ami új színt visz kapcsolatotokba. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Munkafronton jó hírek várhatók. Ha álláskereső vagy, most összejöhet egy szuper meló. A kérdés már csak az, belemész-e egy bizonyos feltételbe, mely az elképzelésedtől eltér. Kedveseddel kis anyagi természetű vitád lehet, de egy közös tervvel áthidaljátok. Ha még nincs párod, régi plátói szerelmed jut eszedbe. Vajon mi van vele? Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Régi ismerősödbe botlasz, aki sokat változott azóta, hogy nem találkoztatok. Most ez egy jó alkalom arra, hogy felfrissítsétek a barátságotokat. Pároddal közösen kaptok egy jó lehetőséget. Érdemes rajta elgondolkodnotok. Ha még várod a párod, barátnőd azt tervezheti, hogy bemutat egy jóképű ismerősének. Adj egy esélyt! Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valaki kölcsön akar tőled kérni, ám ellenérzéseid támadhatnak. Hallgass a belső hangra, hiszen könnyen előfordul, hogy egy viszony tartozás miatt romlik meg, és olykor vissza sem kapja az ember, amit kölcsönadott. Inkább adj tanácsot az illetőnek! Pároddal felforrósodik köztetek a levegő. Szingliként első látásra tetszik meg valaki. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Pozitív vagy, így most még a nehézségekkel is könnyebben boldogulsz, mint máskor. Nincs, amin aggódnál, azonnal a megoldást keresed. Szerelmeddel a közös jövő kerül szóba, de valamiben homlokegyenest mást gondolhattok. Beszéljétek át! Ha még szingli vagy, egy régi szerelmedről hallasz különös pletykát. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Tanácsért folyamodnak hozzád, és szerencsére jártas is lehetsz az ügyben. Mindenesetre ne ess a ló túloldalára, és csak annyit segíts, amennyit kértek is tőled. Máskülönben rosszul futhat ki a dolog. Szerelmeddel egy vicces félreértés adódik. Ha még nincs párod, egy forgalmas helyen vár az ismerkedés lehetősége. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük