Heti horoszkóp január 4-től 10-ig: a Halak előtt új utak nyílnak, a Rákra szerencse vár

A héten sokan érezhetik magukat szerencsésnek, pozitív eseményeket jósol a horoszkóp.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok-sok pozitív energia áramlik az emberek között, és a napokban érdemes az örömforrások és lehetőségek felé nyitottnak lenni.

Ebben az időszakban nem kell nagyítóval keresni ezeket, hiszen az ezerarcú Fortuna sokakra rámosolyog. Most kiderül, mit mond a horoszkóp a következő hétről.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten egy rég várt lehetőség újra megnyílik előtted, ne habozz elfogadni az ajánlatot! Párkapcsolatod új szintre emelkedik egy váratlan fordulat miatt, nagyszabású projekt tervezésébe kezdhettek. Ha egyedülálló vagy, most egyszerre több hódolód is akadhat - választásnál kövesd a szívedet, nem szabad elkapkodni a döntést! Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Pénzügyileg stabilizálódhatsz a héten, azonban nem árt jobban odafigyelned a kiadásaidra. A pároddal érdemes minél többet kettesben lennetek, hiszen most igazán egymásra hangolódhattok. Egyedülállóként régi barátokkal beszélsz, és fontos információt tudhatsz meg szíved választottjáról. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A felettesed kiemeli értékeidet, és olyan dologért dicsérhet meg, amire nem számítottál. Szerelmeddel az elmúlt időszak összezörrenéseinek okát megbeszélitek, ami még közelebb hoz egymáshoz titeket. Szingli vagy? Egy régi ismerősöddel új szintekre léphet a kapcsolatotok, te is másként tekinthetsz rá. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szerencse érhet ezen a héten egy váratlan fordulat formájában. Pároddal most többet lehettek együtt, mint eddig, és sikerülhet átbeszélnetek egy régi sérelmet. Ha egyedül vagy, régi hódolód újra felbukkanhat az életedben, aki - ha nem vigyázol - elcsavarhatja a fejedet. Pozitívan csalódhatsz az illetőben. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A héten egy rég nem látott ismerőstől kapsz üzenetet. Habár eltávolodtatok egymástól, mégis örülsz. Ezentúl szorosabb lehet a kapcsolatotok. A párkapcsolatodban fontos döntés előtt állhatsz, hallgasd meg barátaid tanácsait, de mindig kövesd a szív hangját! Szingliként ragyogsz, sok bókra számíthatsz a közeljövőben. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Muszáj kilépni a komfortzónából, mert olyan esemény következhet be az életedben, ami nagy változásokat okozhat. A pároddal izgalmas utazás vár rátok, ahol ő egy eddig soha nem látott arcát mutatja meg. Ha egyedül vagy, egy helyes idegennel találkozol a neten, akivel hosszú távú kapcsolat is kialakulhat. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Nem szabad minden terhet a válladra venni, régóta nyomasztó gondfelhőtől szabadulhatsz meg, ha a jövőbe tekintesz. A megkönnyebbülés párkapcsolatodban is érződik, egy hullámhosszra kerültök, kevésbé leszel ingerült. Szingli vagy? A barátokkal folytatott üzengetés feltölt, egy ismerőstől nem várt bókokat kaphatsz. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Érdemes lenne megváltoztatni a másokhoz való hozzáállásodat. Hogyha nem próbálkozol mindenkinek megfelelni, sokkal szimpatikusabb leszel az embereknek. A párkapcsolatban is érdemes őszintén elmondanod az érzéseidet, pozitív visszajelzést kaphatsz. Szingliként egy románcnak induló ismerkedés mélyülhet el. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Sokat segíthet, ha elmerülsz önmagadban. Ha a párkapcsolatban vagy, és elkeseredett a társad, közösen átvészelhetitek a nehéz időszakot, és új erőre kaptok. Szingliként most igazán tüzes időszakra számíthatsz, a huncut éned előtérbe kerül. Amennyiben még várod a párod, egymás után hívhatnak randevúra a férfiak. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Hozzád közel állók építő jellegű kritikákkal látnak el, amiknek nagy hasznát veheted a mindennapokban. A párkapcsolatodban eddig ki nem mondott vélemények hangozhatnak el, amitől mindketten megkönnyebbültök. Egyedülállóként egy kedves, intelligens emberrel habarodhattok egymásba, aki visszaadhatja az emberekbe vetett hitedet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Éles eszed és humorod miatt egyre többen kedvelnek téged, azonban óvatosan a szókimondással, mivel kezdetben törékenyek a kapcsolatok! A pároddal közös hobbiba vághattok, ami elmélyíti a köteléket, egyre több dolgot terveztek együtt végezni. Ha szingli vagy, egy online társkeresőn eltalálhat Ámor nyila. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Bár nem szereted a változásokat, most olyan lehetőség nyílhat meg előtted, amire érdemes lecsapnod. Szerelmeddel közösen belevághattok egy rég esedékes életmód-változtatásba, ez nemcsak az egészségeteknek, de a kapcsolatnak is jót tesz. Szingliként olyan sporthoz kapsz kedvet, amit huzamosabb ideig tudsz majd végezni, és megnő tőle az önbizalmad. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Kép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük