2017 legnépszerűbb sorozatai: a legtöbben ezekre voltak kíváncsiak

2017 a drámák éve volt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy jó sorozat általában pillanatok alatt magával ragad, és szó szerint képes a kanapéra ültetni hosszú órákra. Mindegyiknek más és más a titka, valamelyiknél a cselekményszál, másnál inkább a színészi játék babonáz meg. 

Nem is véletlen, hogy a szórakoztatóipar annyi pénzt öl a sorozatok gyártásába, hiszen rengetegen rajonganak ezekért a történetekért. Az elmúlt években a választék óriásivá nőtte ki magát, így nagy a verseny a gyártók között. Azonban a legjobbak közé csak kevesen kerülhetnek.

2017 legnépszerűbb sorozatai

A Google minden év végén kiad egy átfogó statisztikát, mely összegzi, mire kerestek rá ebben az évben. A statisztikák elég mérvadóak, hiszen mindenki a keresőt alkalmazza általában, ha egy-egy információt meg szeretne tudni, legyen szó hírekről vagy éppen filmekről. Természetesen a sorozatokra is rendszeresen rákeresnek a felhasználók, így erről is készített listát a cég. Az alábbi képeken megnézheted, melyek voltak azok a sorozatok, amelyek a leginkább izgatták az emberek fantáziáját.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük