10 napig tartó ingyenes programok! Ez vár a Nemzeti Táncszínházban
December 1-jétől
Pódiumbeszélgetés Marozsán Erikával, tánctanítás tíz tánctanárral.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

December 1-jén ünnepli 10. születésnapját a Nemzeti Táncszínház. Az eseményt a teátrum nem csupán saját körben ünnepli, megajándékozza a közönségét, a kultúrát kedvelőket is. A teátrum a hónap elején a tízes szám bűvöletében él majd: elsején 10 napos ingyenes programsorozatot, és tíz szervezet részére szóló adománygyűjtést indítanak.

10 éves a Nemzeti Táncszínház

A programban szerepel pódiumbeszélgetés Marozsán Erikával és Bozsik Yvette-tel, tánctanítás 10 tánctanárral 10 különböző stílusban, olyan művészek vezetésével, mint Zsuráfszky Zoltán a Honvéd Táncszínház művészeti vezetője, Román Sándor az ExperiDance vezetője, Somi Panni, valamint Finta Gábor a Szegedi Kortárs Balett tagja.

10 év - 10 nap

A 10 nap programja alatt bárki megtalálhatja a kedvére valót, hiszen lesz családi nap kreatív foglalkozással, táncfotó kiállítás, kulisszajárás betekintéssel a Szegedi Kortárs Balett új előadásának előkészületeibe, képzőművészeti kiállítás és táncfilm-vetítés is, amelyen természetesen 10 alkotás lesz látható.

Ízelítő a programokból

  • December 3. – 10 tánctanár - 10 táncóra – A Nemzeti Táncszínházban a tíz év alatt szereplő alkotók részvételével, ingyenes táncórák egész nap minden műfajban a Színházteremben és Refektóriumban.
  • December 6. – 10 év - 10 fotós – Táncfotó-kiállítás
  • December 8. – 10 táncoló filmsztár – Lakatos János rendhagyó, meglepetésekben gazdag táncos filmtörténet óráján ezúttal tíz világsztárról tudhatnak meg titkokat, érdekességeket.
  • December 9. – Kulisszajárás „special” – Különleges esti kulisszajárás során a színház dolgozóinak kíséretében lehet bebarangolni és megismerni a színházat.
  • December 10. – 10 év - 10 táncos film – 10 régi és új táncos filmet nézhetnek meg a Nemzeti Táncszínházba látogató érdeklődők.

December 5.: zártkörű program

December 5-én a program zártkörű lesz: ekkor hátrányos helyzetű gyerekek érkeznek a színházba előadást nézni. A kicsiket az igazi lappföldi Mikulás Joulupukki is meglátogatja.

10 napos jótékonysági adománygyűjtés

A Nemzeti Táncszínház az örömét szeretné megosztani azokkal is, akiknek segítségre van szükségük: december 1-jén 10 napos jótékonysági adománygyűjtést indítanak 10 különböző szervezet számára. Az alapítványok, intézmények között van gyerekkórház, anyaotthon, hajléktalanokat segítő szervezet, állatmenhely is. Az adományokat a Nemzeti Táncszínház épületében lehet leadni december 10-én estig.

10 éves a Nemzeti Táncszínház
Helyszín: Nemzeti Táncszínház, 1014 Budapest I., Színház u. 1-3.
Időpont: 2011. december 1-10.
A részletesebb programajánlót a Nemzeti Táncszínház oldalán találod!
Ezt is szeretjük