Lovasi András panasza: Én minden nőnek tetszem
Megjelent Budapest Bár első DVD-je!
Már a boltokban a Tánc című koncertszínházi előadás DVD-je!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Régi közönségóhajt teljesített a Budapest Bár zenekar: megjelent a Tánc című lemezük színházi átirata DVD-n. A számos előadást megélt produkció mellett a kiadvány több extrát, így a Szívemben bomba van című előadást és egy kulisszák mögé tekintő rövidfilmet is tartalmaz.

Budapest Bár: Tánc

A Tánc című koncertszínházi előadás a 30-40-es évek slágerei alapján készült, bemutatója 2009. októberében volt a Katona József Színházban.

Az előadás játéktere a Budapest Bár öltözője, ahol esti találkára gyűlnek muzsikusok és énekesek, és különös játékba kezdenek, ami egyszerre burleszk-szerű és abszurd, pimasz, közben laza és könnyed, mint egy mulatói este a múlt század hajnalának békeéveiben.

Farkas Róbert a Tánc-ról

Ez az az előadás, amelyben Lovasi hálósipkában panaszkodik arra, hogy milyen kapós a nők körében, Németh Juci sikamlósan vall egy nyári ibolyaszedésről, Behumi Dóri panaszkodik Józsefről és a rossz helyre került női hajszálakról, – idézi föl a produkciót Farkas Róbert, a Budapest Bár zenekar vezetője.

Egy kis vidámság a télben

A közönség a Budapest Bár vendége lehet egy igazi, hamisítatlan budapesti estére, ahol az elegancia és a játékos jókedv elfed és elfelejtet minden bánatot és bosszúságot, és ez a mámor a szomorú rideg télben kitart akár egészen tavaszig! A zenei élvezetről, ennek a sokféleségnek az egységéről a Farkas Robi által vezetett kitűnő Budapest Bár zenekar gondoskodik.

Extrák

A Sony kezelésében megjelent DVD-re a koncertszínházi előadáson kívül extraként felkerült a Magyar Televízió 2-es stúdiójában rögzített Szívemben bomba van című 70 perces műsor, valamint egy kisfilm, amely bepillantást enged abba, mi zajlik a színfalak mögött egy-egy koncertszínházi előadás alatt.

Budapest Bár - Én minden nőnek tetszem

Hallgass bele Lovasi panaszába! Kattints az alábbi videóra és hallgasd meg Latabár Kálmán által ismerté tett dalt, Lovasi András előadásában.

Melyik a kedvenc dalod a Budapest Bártól?

Ezt is szeretjük