Az eddigi legijesztőbb fotó a szétműtött Pamela Andersonról

Az egykor dögös Pamela Anderson nemcsak megöregedett, de szörnyen el is csúfult.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pamela Andersonról az utóbbi időben leginkább iszonyatos megjelenése kapcsán írtunk, a kilencvenes évek egyik legdögösebb nyuszilánya felett ugyanis jócskán eljárt az idő. Hiába plasztikáztat, hiába sminkel, hiába próbálkozik, a narancsbőrös Pamela Anderson már nem a régi.


Most azonban megérkezett a róla készült eddigi legsokkolóbb fotó, amin elképesztően szörnyen néz ki a dúskeblű szexszimbólum: arcán már nyoma sincs a szépségnek, torz fejét látva pedig könnyen megfagyhat az ember ereiben a vér!

Anderson állítólag egy Las Vegas-i plasztikai sebészeti klinikából távozott éppen, egyes források szerint kötéssel a mellkasán.

Egyre szörnyebben fest a kebelcsoda

Ezek szerint felsőtestén végezhettek szépészeti beavatkozásokat, ám még egy esetleges altatás kellemetlen utóhatásai sem magyarázzák meg, hogy mitől került ilyen szörnyű állapotba a sztár.

A Baywatch egykori bombázója ugyanis leginkább úgy fest, mintha saját maga öreganyja lenne, arca a felismerhetetlenségig elcsúfult, csapzott frizurája pedig csak tovább rontja az összhatást.

Pamela Anderson 1990 februárjában lett a hónap playmate-je, a magazin címlapján pedig 1989 őszén pózolt először. Legutóbb azzal keltett nagy feltűnést, hogy újra kibékült exférjével, a Mötley Crüe dobosával, Tommy Lee-vel, akivel közösen készített házi szexvideója a mai napig nagyon népszerű.

15 sztár a Kecske jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom
A mozinézők az elmúlt években többek között a Borat című vígjátékban találkozhattak Pamela Andersonnal, amiben a kazahsztáni riporter megpróbálta őt elrabolni, hogy később feleségül vegye.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A film csúcspontját jelentette, amikor hosszú viszontagságok után Borat végül találkozik szíve hölgyével, akire egy hatalmas zsákot húzott!
Ezt is szeretjük