Kiélt arc, narancsbőr: Pamela Anderson egyre fonnyadtabb

Az öregedő nyuszilány minden vágya, hogy még egyszer szerepelhessen a Playboyban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson sosem csüggedt, ha valamelyik testrészével nem volt elégedett.


Egész egyszerűen fogta magát, eltipegett kedvenc plasztikai sebészéhez, és máris megkapta, amit akart.

Hol egy kis kollagént a szájába, hol újabb ciciket, a számtalanszor plasztikázott bombanő nem jött zavarba a műtőasztalon.

Ám hiába a beavatkozások, a combján leledző narancsbőr ellen úgy látszik, nem tudott – vagy talán nem akart – semmit bevetni.

Már csak retusálva néz ki jól

Végsősoron igaza van, a mai technikával minden fotóról eltüntethetők a tökéletlenségek, és Pamela már a múltban sem szabott korlátot a retusálómesterek ecsetmunkáját illetően.

Így aztán kit érdekel, ha a paparazzók kissé előnytelen megvilágításban, a maga valójában lekapják megviselt bőrét – mint tették legutóbb Malibuban, ahol a szőkeség nem is próbálta takargatni kínos göröngyeit.

Persze egyáltalán nincs mit csodálkozni azon, ha megjelentek a gödröcskék, hiszen végtére is elmúlt 41 éves, és bizony a cellulitisz a korral jár. Nem beszélve arról, ha valaki még rendszertelen életmódjával is előidézi a bőrproblémákat. Akárhogy is, Anderson ettől függetlenül nem adta fel abbéli tervét, hogy még legalább egyszer szerepelhessen a nyuszis magazin borítóján.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
Eddigi 13 címlapmegjelenésével ő tartja a rekordot, de úgy tűnik, ez nem elég számára.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Így még arra is képes volt, hogy kissé megkopott bájait mutogatva, pucéran táncoljon Hugh Hefner szülinapi buliján, csak hogy a Playboy-mogul rábólintson ötletére.
Ezt is szeretjük