Smink nélkül fáradt és slampos mami Pamela Anderson

Amikor a kamerák kereszttüzében áll, még mindig ő az első számú Playboy-nyuszi.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson mindig is értette a módját, hogyan adja el magát, nem véletlenül él már jóideje - szilikonnal és egyéb szépészeti beavatkozásokkal is felturbózott - testéből.

Egyszer mamiruci, másszor bombanőkosztüm

Ám amikor munkaidőn kívül, csak úgy elugrik vásárolni vagy éppen gyerkőceivel tölti az időt, akkor visszavedlik átlagos kinézetű háziasszonnyá és anyukává.

Két stílus, egy nő

Elfelejti a vastag sminket, a feszengősen szűk bombanő-ruhákat, és inkább a kényelmesen bő, egyszerű póló-nadrág kombinációra szavaz, csakúgy, mint általában a szülők, akik gyermekükkel programot szerveznek.

Legutóbb is egy ilyen alkalommal kapták lencsevégre az átlagmamivá változott és kimondottan fáradtnak tűnő 41 éves sztárt.

Aki a New York-i Central Parkban sétálgatott tíz éves fiával, Dylannel, no és egy titokzatos, szakállas férfival.

Az átalakulás azonban csak a szabadidőre vonatkozott: amikor ugyanis néhány órával később megjelent a David Letterman Show-ban, újra szokásos bombázó formáját hozta testhezálló, fehér egyberuhájában.

A megjelenésével nem is volt semmi gond, ám arra azért felfigyeltek a szemfülesek, Anderson pont egy olyan műsorba ment el szerepelni, ráadásul állítólag 245 ezer dollár gázsiért.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Melyet a KFC gyorsétterem pénzel, holott a vegetáriánus szőkeség minden alkalmat megragad, hogy az állatok leölése és a gyorskaják ellen tiltakozzon.

Ezt is szeretjük