Újabb sztárhalottat gyászolnak Cannes-ban

Lucy Gordon még csak néhány éve kezdett feltörni, de az élet szomorú forgatókönyvet tartogatott számára.

A legfrissebb hírek szerint 2009. május 21-én öngyilkosságot követett el párizsi apartmanjában Lucy Gordon brit színésznő, aki többek között olyan népszerű mozikban bukkant fel, mint a Pókember 3. vagy a Szerelem a végzeten. A sztár néhány nap múlva töltötte volna be a 29. életévét.


Hogy mi lehetett az oka végzetes tettének, arra eleddig nem derült fény: egyes források szerint egy közeli ismerőse a közelmúltban szintén önkezével vetett véget életének, és az eset annyira letörte, hogy nem látott más kiutat.

Most kezdett ismertté válni

Holttestét a Rue des Petites Ecuries egyik lakásában találta meg a barátja, aki azonnal szólt a ház melletti üzlet tulajdonosának, hogy értesítse a rendőrséget.

Egy magát megnevezni nem kívánó rendőrtiszt elárulta, nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat, hanem valóban minden jel arra mutatott, hogy a fiatal hölgy felakasztotta magát.

A színésznő még csak néhány éve bukkant fel a vásznon, de máris olyan alkotásokban kapott szerepet, mint a Parfüm, a Szerelem a végzeten, a Még mindig lakótársat keresünk, valamint a Pókember 3.

A napokban pedig éppen a Cannes-i fesztiválon került bemutatásra a Serge Gainsbourg életét feldolgozó francia filmnek az előzetese, melyben általa kelt életre a híres énekes barátnője, Jane Birkin színésznő.

- A film sokat köszönhetett Lucy Gordon finomságának, érzékenységének és átütő tehetségének – állt a rendező, Joann Farr és a producerek, Marc du Pontavice és Didier Lupfer nyilatkozatában, melyet a színésznő halálának apropóján tettek közzé.

Tragikusan fiatalon elhunyt sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Cannes-i fesztivál résztvevőit szintén lesújtotta a hír. Egy szervező szerint mindenkit lenyűgözött Lucy munkája, akiben sokan meglátták a jövő nagy sztárját.

Nem a színésznő volt az egyetlen, aki az idei Cannes-i fesztivál ideje alatt hunyt el, miközben a filmje szerepelt a programban: a napokban adtunk hírt Oleg Jankovszkij haláláról, aki szintén jelen volt a francia eseményen legutolsó, Cár című filmjével.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük