Iszonyatosan bepiált a csinos Jessica Simpson

Jessica Simpson kicsit túlzásba vitte az italozást, ahová ráadásul elkísérte húga is, akinek alig néhány hónapja született meg első gyermeke.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Simpson-testvérek néhány napja úgy döntöttek, hogy együtt vetik bele magukat az éjszakai életbe.


A bulizásból sosem elég, választásuk pedig a Bar Deluxe nevű szórakozóhelyre esett, ahol egy önfeledt és görbe éjszakában volt részük.

A hangulattal feltehetően nem volt gond, a sztárléttel járó állandó feszültséget pedig nem kevés alkohollal próbálták csillapítani. 

A szemfüles lesifotósok már vártak rájuk a kijáratnál, így sikerült megörökíteniük a két sztárhölgyet, amint meglehetősen ittas állapotban hagyják el a klubot.

Kettejük között a fényképek tanúsága szerint Jessica Simsponnak ártott meg jobban a sok ital, bódult tekintetén jól látszott, hogy bizony nem kevésszer koccintott húgával, távolba révedő szemeit látva pedig az sem volna meglepő, ha esetleg egyéb szereket is fogyasztott volna.

A húga a szoptatás alatt mulatozik?

Ashlee Simpson jobb állapotban hagyta el a helyszínt, mint nővére, de azért tegyük hozzá, tavaly november végén adott életet első gyermekének, tehát a szoptatás ideje alatt nem is szabadott volna egyáltalán éjszakáznia, és inkább csecsemője mellett lett volna a helye.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom
De a beképzelt sztárokra sosem a józanság volt a jellemző, ezért aztán azon sem érdemes meglepődni, hogy a két énekesnő semmivel sem törődve habzsolják a nagymenő életet.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ashlee Simpson tavaly májusban ment feleségül Pete Wentz-hez, mintegy tíz nappal később pedig bejelentették, hogy gyermeket vár. Jessica Simpson tavaly ősszel egy country-lemezzel jelentkezett, amely azóta vegyes kritikai fogadtatásban részesült.
Ezt is szeretjük