Ugyanaz a csibészes mosoly! Bodrogi Gyula jóképű fiával érkezett a műsorba

Bodrogi Gyula fia, Ádám gyerekkori csínytevéseiről mesélt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 77 éves színész, Bodrogi Gyula és fia, Ádám nem sűrűn szerepelnek együtt, már csak azért sem, mert a jóképű fiú nem követte apját az előadói pályán.

Míg más sztárcsemeték a reflektorfényben élnek, őt csak egy-egy exkluzív interjú alkalmával sikerül a tévéseknek mikrofonvégre kapniuk.

Mindig is nagy volt köztük az összhang

Apa és fia a minap az RTL Klub Reggelijének voltak a vendégei, ahol Ádám csínytevéseiről és közös hobbijukról is szó esett.

Az mindenesetre első látásra nyilvánvaló volt, hogy a színész és fia közt nagy az összhang, Ádám ugyanis nem csak sármját és csibészes mosolyát örökölte édesapjától. Humoruk, életvidámságuk és közös hobbijuk, a vadászat és a főzés is összeköti őket.

Így volt ez már a fiú gyerekkorában is, nem véletlen, hogy még akkor se kapott erősebb dorgálást, amikor rosszfát tett a tűzre, ami azért olykor-olykor előfordult.

- Én csináltam rossz dolgokat. Az iskolában például volt egy gyönyörű, szőke hajú lány, nekem meg egy lendkerekes autón, amit felpörgettem, és beleraktam a hajába. Nem voltam egy mintagyerek - vallotta be Ádám.

Ádám sikeres üzletember és vendéglátós

Bodrogi elárulta, hogy tudott fia csínytevéseiről, de sosem lépett közbe apai szigorral, hiszen ezek jórészt ártatlan rosszalkodások voltak. Ádám egyébként - más sztárcsemetéktől eltérően - nem a színjátszás világában találta meg a maga útját, hanem az üzleti életben.

Miután meghonosította Magyarországon a vicces és bolondos holmik exkluzív boltját, varrodát nyitott, majd a vendéglátóiparban kezdett el tevékenykedni. Még az édesapjától tanult recepteket és főzési trükköket is kamatoztatni tudja szakmájában.

Áprilisi szülinapos sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Jelenleg saját szállodát üzemeltet Inárcson, a négycsillagos hotel - többek közt a jól csengő Bodrogi név miatt is - vonzza a pihenni vágyó vendégeket.

Ádám édesanyját, Voith Ági színésznőt sem kell bemutatni a hazai közönségnek, főleg, hogy a sztárpár a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápol.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A két színész épp a közelmúltban - 20 év kihagyás után - egy színdarab erejéig újra összekerült, a Randevú a színpadon című zenés produkció próbái május óta zajlanak.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bálint

Ezt is szeretjük