Ritka közös fotó! Bodrogi Gyula megmutatta unokáit
Bencét és Enikőt
Bodrogi Gyula ezúttal unokái társaságában érkezett az RTL Klub Reggelijének stúdiójába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bodrogi Gyula hazánk egyik legkedveltebb színésze, aki immáron több mint 50 éve van a pályán.

A 76 éves művész népszerűségét olyan sikeres tévéműsoroknak köszönheti, mint a Linda című sorozat vagy a Süsü, a sárkány című bábfilmek, nem beszélve megszámlálhatatlan színpadi szerepéről, melyek révén több díjat és elismerést is magáénak tudhat.

Ám Bodrogi Gyula ezúttal elsősorban nem munkásságáról nyilatkozott az RTL Klub Reggelijében, hanem a család legifjabb tagjaival büszkélkedett el.

Két unokája van

Fiától, Ádámtól ugyanis már két unokája van: Bence most megy harmadik osztályba, Enikő pedig az elsőt kezdi szeptember elsején, azaz szerdán.

Nem csoda, ha a kislány izgatottan várja a tanévkezdést, bár még nem tudja, mire is számítson majd az iskolában.

Bátyja tehetsége azonban már kiderült: Bence nagyon jó matekból, a kamerák előtt azt is bevallotta, hogy tavaly osztályelső volt a sokak által rettegett tantárgyból.

Imádják a vizet

Ezenfelül mindkét csemete imádja a vizet, így szüleik beíratták őket edzésre: ha minden jól alakul, Bence ősztől vízilabdázni jár majd, húga pedig a szinkronúszással ismerkedik meg.

És, hogy nagyapjuk színészi vénáját is örökölték-e? Nos, Bodrogi Gyula szerint korai lenne még e témában nyilatkozni, egyelőre annyi bizonyos, hogy a gyerkőcök kedvelik a színdarabokat és a filmeket, Gyuszi nagyapát - ahogy ők hívják - is látták már a Holdbéli csónakos című darabban.

Bár ezúttal Bodrogi Gyula kevésbé jutott szóhoz, annyi kiderült, remek a viszony az unokák és a nagyszülők között, és ugyan nem laknak egymás szomszédságában, igyekeznek annyi időt együtt tölteni, amennyit csak lehet.

Merthogy a Nemzet Színésze túl a 70-en is aktív: saját bevallása szerint az őszi évadban nem kevesebb mint öt darabban láthatják rajongói a Nemzetiben, emellett a József Attila Színház színpadán is két műben szerepel.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük