Ők a világ legszebb arcú női az internetezők szerint - Íme, a top 10-es lista
A világ minden tájáról helyet kaptak a listán modellek, színésznők és énekesnők.

vilag legszebb noi cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Independent Critics 1990 óta minden évben megszavaztatja a legszebb arcú nők listáját, a nyertesek pedig általában a világ legkülönbözőbb országainak hírességei közül kerülnek ki. Természetesen most sem maradhatott el a sorrend, melyet az internetezők szavazatai alapján állítottak össze.

A szempontok között nem szerepel a tehetség, a kor vagy bármi egyéb részlet, csakis arra kérték az olvasókat, hogy az alapján voksoljanak, hogy kit tartanak a leggyönyörűbbnek. Aztán összesítették a véleményeket, és ki is adták a listát a tavalyi év száz legszebb arcú nőjéről.

Ők lettek a világ legszebb arcú női

A kiválasztottak skálája igen széleskörű: többek között Izraelből, Franciaországból, Dél-Koreából, Brazíliából és természetesen Angliából, valamint az Egyesült Államokból is szerepelnek hírességek a nyertesek között. De nemcsak a származási hely igen változatos. Szerencsére a kiválasztottak külseje is eltérő, egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, ebből is látszik, hogy mennyire különböző vonásokat, arcokat tartanak gyönyörűnek az emberek. Az viszont már inkább meglepő, hogy a legfiatalabb a kiválasztott lányok közül mindössze csak 16 éves. Ha kíváncsi vagy, kik kerültek fel a top tízes listára, nézd meg őket képeken!

Ezt is szeretjük