Ők a világ legszebb arcú női az internetezők szerint - Íme, a top 10-es lista

A világ minden tájáról helyet kaptak a listán modellek, színésznők és énekesnők.

A világ legszebb arcú női
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az Independent Critics 1990 óta minden évben megszavaztatja a legszebb arcú nők listáját, a nyertesek pedig általában a világ legkülönbözőbb országainak hírességei közül kerülnek ki. Természetesen most sem maradhatott el a sorrend, melyet az internetezők szavazatai alapján állítottak össze.

A szempontok között nem szerepel a tehetség, a kor vagy bármi egyéb részlet, csakis arra kérték az olvasókat, hogy az alapján voksoljanak, hogy kit tartanak a leggyönyörűbbnek. Aztán összesítették a véleményeket, és ki is adták a listát a tavalyi év száz legszebb arcú nőjéről.

Ők lettek a világ legszebb arcú női

A kiválasztottak skálája igen széleskörű: többek között Izraelből, Franciaországból, Dél-Koreából, Brazíliából és természetesen Angliából, valamint az Egyesült Államokból is szerepelnek hírességek a nyertesek között. De nemcsak a származási hely igen változatos. Szerencsére a kiválasztottak külseje is eltérő, egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, ebből is látszik, hogy mennyire különböző vonásokat, arcokat tartanak gyönyörűnek az emberek. Az viszont már inkább meglepő, hogy a legfiatalabb a kiválasztott lányok közül mindössze csak 16 éves. Ha kíváncsi vagy, kik kerültek fel a top tízes listára, nézd meg őket képeken!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük