Online teszt bőrtípusod meghatározásához
Hogy a neked való krémeket használhasd!
Ismerd meg bőrtípusodat, és ami ápolásához szükséges. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több, mint nyolcvan év az ápolt és szép bőr szolgálatában. Tekints vissza velünk egészen a kezdetekig, próbáld ki online arcápolási tanácsadásunkat és fedezd fel arcápolási rutinod. Ezen kívül további információt találsz februári különleges ajánlatunkról a Vichy partnergyógyszertáraiban.

Minden 1931-ben, a Vichy márka születésekor kezdődött, amikor a bőrgyógyászat és a kozmetikai szakértelem legfőbb ismereteinek egybeolvasztásával napvilágot látott a dermokozmetika alapkoncepciója, melynek lényege, hogy a szépség az egészséges bőrnél kezdődik.

Bőrtípus szerinti ápolás a kezdetektől

A Vichy márka hosszú fennállásának ellenére a mai napig ragaszkodik alapelveihez, amelyek az egyes bőrtípusokat részletekbe menően ismerő - a bőr fiziológiája, a mechanizmusok működése, szakemberekkel való szoros együttműködés -, szigorú teszteknek megfelelő, valamint a biztonságra, a hatékonyságra és a toleranciára nagy hangsúlyt fektető több éves kutatásokon alapuló tudományos szaktudásból indulnak ki.

Az előremutató technológiáknak köszönhetően hipoallergén összetételű, érzékeny bőrre is alkalmazható innovatív termékek állnak a fogyasztók rendelkezésére.

A vásárlóknak a bőrápolás terén nyújtott személyre szabott tanácsadás már a kezdetekkor is kulcsfontosságú volt. A nők mindennek köszönhetően egyéni megoldást találhatnak bőrük ideális állapotának elérésére. Ám az ideális bőr fogalma merőben szubjektív. Annyiféle ideális bőr létezik, ahány nő él a világon. Minden nőnek megvan a maga elképzelése arról, hogy bőrtípusát, arcszínét, korát, életstílusát és számtalan egyéb körülményt figyelembe véve hogyan kellene bőrének kinéznie.

3 lépésből álló ideális arcápolási rutin

1. Tisztítás

Az ideális állapotú arcbőrhöz vezető út első lépése. A hatékony bőrtisztító termékeknek köszönhetően a bőr tökéletesen tiszta lesz, megtisztul a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől, a sminktől és a felesleges faggyútól.

2. Arcápolás

Az ideális állapotú arcbőrhöz vezető út második lépése. Alapvető mindennapi bőrápolásról, szemkörnyék-ápolásról, esetleg BB krémekről beszélünk, amelyek biztosítják az arcbőrnek mindazt, amire szüksége van - mint például lipidek, tápanyagok.

3. Kiegészítés

A hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazó intenzív éjszakai krémekről és szérumokról van szó. Egyúttal ebbe a kategóriába sorolandó a Vichy valamennyi alapozója is.

A részt vevő vichy partnerpatikában elérhető különleges februári ajánlat

A bőr ideális állapotának még könnyebb elérése érdekében most minden fogyasztó igénybe veheti a Vichy partnergyógyszertáraiban elérhető különleges akciót. Az ajánlat kizárólag a részt vevő Vichy partnergyógyszertáraiban érhető el és 2015. február 1-től 2015. február 28-ig érvényes. További információ és online tanácsadás a www.vichy.hu oldalon.

Bőröd ideális állapotának eléréséért látogass el a Vichy új www.idealisborvichy.hu weboldalára is.

Ezt is szeretjük