Vastagabbnak, tömöttebbnek mutatja a hajat az U vágás - Nőies és előnyös választás

Nem csoda, hogy ennyien odavannak az U frizuráért: nagyon nőies és előnyös.

U frizura
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hónapokban sorra jelennek meg az újabb és újabb frizurák, és szerencsére egyre több van köztük, ami vékony szálú hajból is jól mutat. Sőt, néhányat kifejezetten erre a hajtípusra találtak ki a fodrászok.

Az U vágás is ezek közé tartozik: nemcsak szép formát és tartást ad a tincseknek, de vastagabbnak, tömöttebbnek is láttatja őket. Nem csoda, hogy egyre többen odavannak érte.

Dúsabbnak láttatja a hajat az U vágás

Sokak haja jóval ritkább és szálkásabb az oldalsó, arc melletti részen, az U vágás azonban fokozatosságának és lágy rétegzésének köszönhetően eltünteti ezt a feltűnő különbséget, tompítja a hajvégeket, és dúsabbnak tűnik tőle az egész frizura.

@virginia_ongkili

Lagi haircut keminatan kamoo😁 The official name for this haircut is Oval U-Shaped Layer. Always the perfect combination with Curtain Bangs haircut🥰 thx for having me

♬ LALISA - 리사 (LISA)

Nevét onnan kapta, hogy a haj, illetve a tincsek hátulról szinte U formát vesznek fel. A fodrászok felül elválasztják a hajat, majd mindkét oldalon előrehúzzák, és eltávolítják a töredezett, száraz, elvékonyodott végeket, majd lépcsőzetesre vágják, hogy elérjék a kívánt fazont. Majd pedig szépen hátrafelé és befelé szárítják.

A sikkes, nőies fazon talán csak rövid hajból nem valósítható meg szépen, de félhosszú, hosszú, sőt göndör tincsekből is jól mutat. A nők, akik kipróbálták, nem győzik dicsérni, volt, aki azt írta, nagyon megdobta az önbizalmát az új, volumennövelő vágás.

@nothangtw Documenting this just in case I need it again in the future 💇🏻‍♀️ #360haircut #wispybangs #hair #hairstyles #hairtips ♬ Love Nwantiti(Remix) - ADAM ❤️‍🔥

Nemcsak frufru nélkül, hanem az év egyik kedvencével, a curtainfrufruval is nagyon csinos, ez remekül beleolvad a lépcsőzetes vágásba. A frizura nagy előnye, hogy viszonylag kevés formázással is elérhető a tökéletes végeredmény, hajvasalóval és hajsütővassal pedig még szebben kiemelhető az U fazon.

@itsmarinaann curly haircut deets! #curlyhairgoal #goingnaturallycurly #curlyhairtransformation #naturalcurlyhairtutorial #naturalhairinspo #curlyhairinspo ♬ I Can't Help But Feel - Chorus - Surfaces

Az biztos, hogy a vágásnak köszönhetően gyönyörű formát kap a haj, és sokkal tömöttebbnek, egészségesebbnek látszik. Akinek vékonyak és töredezésre hajlamosak a tincsei, annak érdemes tenni vele egy próbát. 

Nőies frizurák vékony szálú hajból

Mutatunk néhány olyan vágást, amitől volument és tartást kap a vékony szálú haj. Többnek, szebbnek tűnik majd tőlük, ráadásul idén nagyon divatosak is.

8 igazán nőies frizura vékony szálú hajból: nemcsak dúsabbnak hatnak, de tartást is adnak a hajszálaknak

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Borító- és ajánlókép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük