Ezek lesznek a tavasz legdivatosabb frizurái - Nőies rövid, félhosszú és hosszú fazonokat mutatunk

Képeken a tavaszi frizuradivat: ezek közül a vágások közül érdemes választanod, ha valami újdonságra vágysz.

frizura
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavaszi hajtrendeket idén a frissesség, a nőiesség és a játékosság jellemzi. Divatosak a rövidebb, tépett vágások, a bob sok különböző változatban hódít, és a hosszabb fazonok terén is a lépcsőzetes fazon lesz a legnagyobb kedvenc.

Képeken mutatjuk a szezon legsikkesebb vágásait: ha valami újdonságra vágysz a következő hónapokban, ezek közül érdemes választanod.

A tavasz legdivatosabb frizurái

A power bob

A bob valószínűleg sosem megy majd ki a divatból, és szinte minden szezonban új változata jelenik meg. Tavasszal az egyik legmenőbb a power bob lesz, ami onnan kapta a nevét, hogy magabiztos, határozott megjelenést kölcsönöz viselőjének. A frizura középen elválasztott, a tincsek nagyjából egyforma hosszúak, esetleg alul tépettek csak egy kicsit, és állig érnek. Hailey Bieber mellett Kim Kardashian is kipróbálta már ezt a fazont.

Az olaszos bob

Az olaszos bob szintén a tavasz kedvence. A ’60-as éveket idéző fazon nagyon sikkes és nőies, tépettségének köszönhetően dúsabbnak láttatja a hajat. Úgy mutat a legjobban, ha nem középen választod el, hanem lazán áthúzod a hajadat az egyik oldalról a másikra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A bohém shag

A shag tavaly robbant be újra, és idén is folytatja hódító útját. A tépett, felül dúsabb, alul ritkásabb vágás volument ad a hajnak, és bohém hatást eredményez. 

A modern mod

A 2023-as divatot felvonultató kifutókon jelent meg a modern modfrizura, ami szintén egy kicsit a ’60-as éveket idézi, és leginkább a shag, valamint a mullet keveréke. Erősen tépett és kócos, szépen keretezi az arcot, fiatalos, játékos hatást kelt. Vékony szálú vagy kevés hajból viszont nem a legjobb választás.

A ’70-es évek tépett, kifelé szárított frizurája

A ’70-es évek visszatérnek a frizuradivatba. A nagy volumenű, tépett és hullámos fazonok újra sikkesek lesznek. A Farrah Fawcett frizura nemcsak ismét trendi, de nagyon dögös is. Nagy hátránya viszont, hogy sok formázást igényel, de hullámos haj esetén kevesebb vele a macera.

Befelé szárított, lépcsőzetes tincsek

A hosszú haj akkor lesz divatos, ha az arcvonal melletti tincseket lépcsőzetesre vágatod, majd befelé szárítod. Az eredmény ultranőies, a fazon szépen keretezi az arcot, de kissé kerekebbnek is láttathatja azt. Középen elválasztott curtain frufruval még csinosabb.

Hosszú shag

Idén akkor is a shag a legmenőbb, ha extra hosszú frizuráról van szó. A szögegyenesre vasalt tincsek helyett most ennél a hajhossznál is a tépett fazonok hódítanak, amik formát adnak a hajnak. Ha szárítás előtt felviszel egy kis göndörítő habot a szálakra, még gyönyörűbb lesz a végeredmény.

A legjobb rövid frizurák vékonyszálú hajból

Van néhány rövid vágás, ami képes tartást és volument adni a szálaknak, ezért tökéletes választások vékonyszálú hajból. Mutatunk is belőlük párat.

Ezt is szeretjük