Miért csak 38-as méret felett lehet valaki valódi nő? Csalár Bence divatszakértővel beszélgettünk

A Femina Dilemma podcastjében a testpozitivitásról és a testünkhöz való hozzáállásról beszélgettünk.

Testpozitivitás Femina podcast
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A Femina.hu Dilemma című podcastjében tíz részen keresztül népszerű, mégis megosztó témákat boncolgatunk Pintér Ada műsorvezetővel, az adott téma szakértőjével és egy Femina-munkatárssal. Podcastunk legújabb epizódjában a testpozitivitás került terítékre.

Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mindenki képes szeretni a testét olyannak, amilyen? Van olyan, hogy tökéletes alak? Attól nő valaki, hogy milyen az alakja? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni? Valóban nem szabad kimondani ma már a kövér szót? Miért terjedt el az, hogy csak 38-as méret felett valódi nő egy nő? Hogyan változtatja meg a közösségi média a testünkhöz való hozzáállásunkat?

Dilemma podcast - Testpozitivitás

A Dilemma harmadik adásában többek közt ezekre a kérdésekre kereste a választ Csalár Bence divatújságíró és divatszakértő - A Színfalak mögött - A magyar divat és a Stílustérkép című könyvek szerzője - Laci Patricia, a Femina Világsztár rovatának vezetője és Pintér Ada műsorvezető.

(Képek: Femina.)

Ezt is szeretjük