Ilyen is lehet egy 4 gyermekes nő hasa a valóságban - Az anya őszinte fotóin nincs retus, sem filter

Az anya őszinte képeken mutatja meg, hogyan változott meg a teste a négy terhesség után. Elege lett a tökéletesre retusált, irreális fotókból.

Ilyen egy 4 gyermekes nő teste
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Minden nő teste átalakul a terhesség alatt és a szülés után, a változás mértéke azonban rengeteg különböző tényezőtől függ. Viszont azt is tudni kell, hogy minden változás teljesen természetes, normális, és egyáltalán nincs mit szégyellni rajtuk.

A közösségi oldalak tele vannak a kismamák és az újdonsült anyák agyonretusált képeivel, ezek a fotók pedig irreális elvárásokat ébresztenek a nőkben, és a porba tiporják az önbizalmukat. Ebből lett elege a négygyermekes Danishának, aki úgy döntött, őszinte fotóival ad magabiztosságot a többi anyának.

Ilyen is lehet egy 4 gyermekes nő hasa

Danisha sokáig szégyellte testét, és mindent megtett, hogy elrejtse hasát, de negyedik gyermeke születése után úgy érezte, hogy változtatnia kell ezen. 

„Nem gondoltam, hogy ennyire megereszkedik majd a bőröm, és striáim is lesznek. Soha senki nem beszélt erről, az orvosaim sem. Nem tudtam, hogy a testem már sosem fog ugyanúgy kinézni. De el akarom fogadni, és boldog vagyok ott, ahol most tartok - írta az édesanya, akinek esze ágában sincs kiretusálni képein a szülés utáni változásokat. Sőt, pont ezeket mutatja meg olyan őszintén és közelről, ahogy azt csak nagyon kevesen tennék.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

„Az igazság az, hogy a genetikának nagy szerepe van ebben. Négyszer adtam életet, és semmilyen csodakrém vagy -olaj nem akadályozta volna meg a változásokat. Megereszkedett a bőröm, striáim lettek, és más szerelemjelek is emlékeztetnek arra, hogy megszültem a gyerekeimet” - írta az Instagramon.

„A testünk azért van, hogy fejlődjön és változzon, ez történik a növekedés során is. Nem mindenki teste változik egyformán, és ez teljesen rendben van. Az én csodálatos testem négy gyönyörű csodát hordott ki, erre emlékeztet a hasam, és a növekedést jelképezi. Sok időbe telt, mire sikerült elfogadnom, megszeretnem és értékeltem - vallotta be Danisha.

„Ne hagyd, hogy a társadalom elhitesse veled, hogy helyre kell hoznod magadat. Nem a testeddel van a baj, hanem a társadalommal!” - üzente a nőknek az anya, aki elismerte, hogy sokáig nehéz volt feldolgoznia a negatív, bántó kommenteket, de a sok elismerő hozzászólás mindig erőt ad neki. És reméli, hogy posztjaival ő is erőt adhat másoknak.

Olvasd el az apa véleményét felesége szülés utáni testéről!

Az anya megkérte férjét, mondja el, mi a véleménye arról, hogy ikreik megszületése után megváltozott a teste. A férfi őszintén leírta, amit gondol.

Egy apa őszinte vallomása felesége szülés utáni testéről - Elárulta, zavarják-e a változások

Az anya megkérte férjét, mondja el, mi a véleménye arról, hogy ikreik megszületése után megváltozott a teste. A férfi őszintén leírta, amit gondol.

Elolvasom

(Képek: Instagram/mama3x__.)

Ezt is szeretjük