Így kösd meg a téli sálat, hogy igazán nőies és csinos legyen: feldobja a fekete kabátot is
Pillanatok alatt sikkesebbé teheted a téli sálat, ha így kötöd meg. Gyors, de nagyon csinos ötleteket mutatunk.

teli sal
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Télen nem könnyű divatosnak lenni az utcán, hiszen a vastag kabáton kívül szinte csak a csizma és a nadrág egy része látszódik ki. Van viszont egy darab, ami sokkal több lehet egy átlagos, szükséges kiegészítőnél, mégis kevesen használják ki a benne rejlő lehetőségeket.

A sál nem csupán arra lehet alkalmas, hogy melegítse a nyakat, hanem arra is, hogy feldobja az egész megjelenésedet. Csupán annyit kell tenned, hogy a szettedhez illő változatot választasz, és nem a megszokott módon kötöd meg.

Így kösd meg a téli sálat, hogy csinos legyen

Néhány csavarás vagy csomó, és teljesen új életet kaphat a sálad. Mutatunk pár nőies ötletet, amik nem túl bonyolultak, és pillanatok alatt megvalósíthatod őket otthon. Csinos, elegáns és különleges hatást érhetsz el velük, ráadásul az sem baj, ha nem érted a videó szövegét, hiszen csak követned kell a vlogger mozdulatait. 

Az első technika elképesztően egyszerű, mégis jobban mutat, mint egy sima csomó. Hajtsd félbe a sálat, és úgy tedd a nyakad köré, hogy a végeit átbújtatod a hurkon. Egy elegáns szövetkabáthoz is remek választás ez a módszer. A második ötlethez tedd a nyakad köré, vesd át az egyik felét, majd húzd át a keletkező hurkon ezt a végét, utána pedig a másikat is. Így nemcsak nőies lesz az eredmény, de ha jobban meghúzod, szuperül melegít és véd is.

A cikk az ajánló után folytatódik

A harmadikhoz hajtsd félbe, csomózd össze a csücskeit, és így tedd a nyakadba, majd csavard át még egyszer. A negyedik egy különösen csinos és egyedi ötlet, melyet úgy valósíthatsz meg, hogy a sál egyik felét áttekered a nyakadon, majd kétszer áthúzod a keletkező hurkon. Az ötödik eredményhez pedig úgy hajtsd össze, hogy hosszabb, vékonyabb formát kapj. Először húzd át az egyik végét a hurkon alulról, aztán a másikat felülről, és kész is a duplacsomós hatás.

Ezek az egyszerű megkötési technikák nem vesznek el túl sok időt a reggeledből, mégis garantálják az elegáns, csinos hatást. Sokkal divatosabbak a hagyományos módszernél.

Akár poncsó, szoknya és mellény is lehet a sálból

Ha még különlegesebb eredményre vágynál, érdemes megnézned a következő videót is. A vlogger 15 módszert ajánl a négyzet alakú, téli sál megkötésére. Megmutatja, hogyan viselheted még a nyakad köré tekerve, de azt is, hogy egészen máshogy is hordhatod: például övvel úgy, mint egy mellényt, a válladra vetve, mint egy poncsót, de akár divatos szoknyákat, sőt egészruhát is varázsolhatsz belőle pár mozdulattal. Az igazán izgalmas tippek a hetedik perc környékén kezdődnek.

Így lesz a téli sálból csinos, nőies masni

Ha szeretnéd még jobban feldobni a szettedet, köss a sálból nőies masnit, amit biztosan mindenki megcsodál majd az utcán, hiszen ilyet nem sűrűn látni. Nem túl bonyolult, mert lépésről lépésre megnézheted, hogyan valósítsd meg ezt a csodás technikát.

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük