A tél legnőiesebb kombinációja: így viseld a meleg, kötött pulcsit szoknyával

Ha unod a kötött pulcsi és farmer párosítást, akkor válassz a meleg felsőhöz egy csinos szoknyát. Mutatjuk, hogy lesz a legdivatosabb.

szoknya kotott pulcsi cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Télen általában mindenki a praktikumra és a kényelemre törekszik az öltözködés során. A farmeros-pulóveres összeállítások mellett azonban van még néhány olyan kombináció, ami nemcsak nőies, de az előbb említett szempontokról sem kell lemondanod akkor, ha ezeket választod.

A szezon legütősebb, legcsinosabb és legdivatosabb választása kétségkívül a kötött pulcsi és a szoknya. A két ruhadarabot ráadásul igen változatosan, különböző stílusokban is viselheted.

Így viseld a kötött pulcsit szoknyával

A sikkes kombinációt akár a hétköznapokban és a munkahelyen is hordhatod, ráadásul csak néhány apró változtatáson múlik az, hogy elegánsabb vagy lazább lesz az eredmény. Az anyagok kombinálásával, az övekkel és a színekkel is csempészhetsz egy kis szexisséget, játékosságot vagy vidámságot a szettedbe. Mutatunk néhány ötletet, melyek inspirációként szolgálhatnak az összeállításodhoz. Persze a kabát és a vastag harisnya nélkülözhetetlen mindegyikhez.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Pinterest.

Ezt is szeretjük