A tél legnőiesebb kombinációja: így viseld a meleg, kötött pulcsit szoknyával

Ha unod a kötött pulcsi és farmer párosítást, akkor válassz a meleg felsőhöz egy csinos szoknyát. Mutatjuk, hogy lesz a legdivatosabb.

Kötött pulcsi szoknyával
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Télen általában mindenki a praktikumra és a kényelemre törekszik az öltözködés során. A farmeros-pulóveres összeállítások mellett azonban van még néhány olyan kombináció, ami nemcsak nőies, de az előbb említett szempontokról sem kell lemondanod akkor, ha ezeket választod.

A szezon legütősebb, legcsinosabb és legdivatosabb választása kétségkívül a kötött pulcsi és a szoknya. A két ruhadarabot ráadásul igen változatosan, különböző stílusokban is viselheted.

Így viseld a kötött pulcsit szoknyával

A sikkes kombinációt akár a hétköznapokban és a munkahelyen is hordhatod, ráadásul csak néhány apró változtatáson múlik az, hogy elegánsabb vagy lazább lesz az eredmény. Az anyagok kombinálásával, az övekkel és a színekkel is csempészhetsz egy kis szexisséget, játékosságot vagy vidámságot a szettedbe. Mutatunk néhány ötletet, melyek inspirációként szolgálhatnak az összeállításodhoz. Persze a kabát és a vastag harisnya nélkülözhetetlen mindegyikhez.

Képek: Getty Images Hungary, Pinterest.

Ezt is szeretjük