Ennél nőiesebben nem lehet megkötni egy sálat - Egyszerű, de fantasztikusan mutat

Egy hurok, egy kis ráncolás, egy húzás, és kész a csoda.

salbol masni cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sál nemcsak praktikus, de egy jól megválasztott darabbal akár az egész összeállításodat feldobhatod. Ráadásul nemcsak a színekkel és a fazonokkal trükközhetsz, hanem a megkötési technikákkal is.

A legtöbben csak a nyakukra csavarják, vagy megcsomózzák a téli kiegészítőt, ám ennél sokkal különlegesebb megoldásokat is választhatsz.

Sálból masni

Ha szeretnéd még csinosabbá tenni a szettedet, köss a sálból nőies masnit, amit biztosan mindenki megcsodál majd az utcán, hiszen ilyet nem sűrűn látni. Nem túl bonyolult, mert lépésről lépésre megnézheted, hogyan valósítsd meg ezt a csodás technikát, a kép alatt pedig el is olvashatod részletesen az utasításokat. Hidd el, ezzel hatalmas sikert aratsz majd.

Először fektesd a nyakadba a sálat úgy, hogy az egyik fele hosszabb legyen, ezt használod majd a masnihoz. Csinálj egy felfelé álló hurkot, ami elrejti a sál végét. Csípd meg a hurok közepét, hogy masni alakú legyen, és fektesd rá a rövidebb sálrészre. Tekerd körbe vele a masnit, és tömd át az így képződött hurok alatt a rövidebb szárat, végül húzd meg, hogy feszes legyen, és igazítsd meg egy kicsit. Már kész is vagy.

A leggyakoribb téli divatbakik

Van néhány olyan öltözködési hiba télen, amit sokan elkövetnek, pedig teljesen tönkreteszik az összhatást. A következőket semmiképp ne csináld!

Ezt is szeretjük