Visszatér a divatba a 20 éve elfeledett nadrágfazon
Így viseld, és te is újra hordhatod
Utoljára a '90-es években hordták, de most újra nagyon trendi lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '80-as években hatalmas divat volt, aztán tíz évvel később már teljesen feledésbe merült. Régóta nem lehet már kengyeles nadrágokat látni, ám most a legmeglepőbb helyeken bukkantak fel ismét: nemcsak a divathetek sikkes résztvevői viselik őket, de az Instagram trendszettereinek posztjaiba is kezdenek beszivárogni.

A talp alatt futó gumipánttal - kengyellel - ellátott nadrágfazon eredetileg arra lett kitalálva, hogy sportolás közben nem csússzon fel a nadrág szára. Ahelyett azonban, hogy sportos viseletről lenne szó, most elegáns formában tér vissza a divat világába ez a fazon.

Így trendi a kengyeles nadrág

Noha az újabb darabok is ugyanabból a mintából indultak ki, mint elődeik, mégis stílusosabbnak tűnnek a '80-as évekbeli változatnál. Ez részben az élére vasalt nadrágnak, részben pedig annak köszönhető, hogy a divatbloggerek többsége merész magassarkút választ hozzá.

 

Tommy Ton (@tommyton) által közzétett fénykép,

 

A trend természetesen nem nyerte el mindenkinek a tetszését. Sokan hevesen tiltakoznak, hogy ez a fazon márpedig ne jöjjön újra divatba. Mások azonban nemcsak azzal érvelnek a nadrág mellett, hogy végre jól néz ki, de azzal is, hogy felettébb kényelmes.

 

Marina Larroude (@marinalarroude) által közzétett fénykép,

 

Te örülnél neki, ha ismét elterjedne a divatban a kengyeles nadrág, vagy már több mint 20 évvel ezelőtt is utáltad ezt a fazont?

Divatos farmerek

Ha nem szeretnél máris kapni a visszatérő kengyeles nadrágos trenden, akkor nézz szét inkább ezek között a most nagyon divatos farmerek között. Akkor is nagyon jól állnak, ha molett vagy!

Ezt is szeretjük