Jennifer Lopez bőrruhában mutatta meg nőies alakját
Melyik sztárnak áll jobban ugyanaz a szett?
Szavazz a kedvencedre!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők egyik legizzasztóbb rémálma, hogy az általuk választott ruha egy napon szembejön velük az utcán, és ennél már csak az lehet rosszabb, ha a másik hölgyeményen jobban áll az a bizonyos kedvenc darab. Aki kamaszkorban cserélt már ruhát a barátnőjével, vagy gyakran elcsente a nővére legjobb cuccait, valószínűleg megtapasztalta legalább egyszer azt a lesújtó érzést a tükör előtt, hogy rajta sajnos nem mutat annyira az a régóta irigyelt darab.

Ez az érzés igencsak megnyirbálja az önbizalmat, így talán nemcsak az egyéni stílus féltése játszik szerepet abban, hogy a nők többsége kifejezetten utálja egy időben másvalakin látni ugyanazt a ruhamodellt - vagy ahhoz hasonló fazont -, ami épp rajta van. Pedig az eltérések nem mindig jelentenek rosszat, illetve tanulni éppúgy lehet az esetből, hiszen rámutathat arra, hogy miért nem kell erőltetned egy divatos fazont, mely esetleg jobban mutat egy másféle alkaton.

Ez nem mindig azt jelenti, hogy azért tilos neked valami, mert nem vagy elég csinos hozzá, hiszen sokszor nem az a döntő, hogy ki vékonyabb vagy teltebb, hanem az arányokon áll vagy bukik az összkép. Még két azonos súlyú és magasságú ember alkata között is van különbség, mert más arányokkal rendelkeznek. Bármennyire jól néznek ki a sztárok, rajtuk sem áll jól minden ruha, sőt, ugyanazokban a darabokban sem mutatnak egyformán. Nézd meg, kinek mi áll jobban, és kerüld el az általuk elkövetett hibákat!

Őszi trendek mindenkinek

Mi a szépségük titka?

Lesd el, hogy mitől néznek ki olyan jól a 40 feletti sztárok! Fiatalos megjelenésükhöz a stílusuk is sokat hozzátesz.

Ezt is szeretjük