Zseniális fotókkal trollkodja szét a sztárok szettjeit a férfi - Azt húzza magára, amit otthon talál
Többek közt Jennifer Lopez, Emma Watson és Adele fotóit is lemásolta a férfi, méghozzá házi készítésű ruhákkal és kiegészítőkkel.

sztarszettek cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok mesés ruhakölteményeit egy hétköznapi embernek szinte esélye sincs beszerezni azok borsos ára miatt. Egy férfi azonban úgy döntött, ő mégis megpróbálja megalkotni őket otthon, de inkább humorosra vette a figurát.

Bodi Imită zseniálisan trollkodja szét a celebek glamúros fotóit. Olyan dolgokból készíti el összeállításaikat, amiket az otthonában talál, vagy amiket nagyon könnyen, fillérekért beszerezhet. Van, hogy karácsonyi boákat, alufóliát, kókuszdiót, papírt vagy épp régi ruha- és textildarabokat használ a fergeteges kreációkhoz.

Így trollkodja szét a sztárok szettjeit a férfi

Már több mint 101 ezren követik az Instán vicces fotóit, ő pedig újabb és újabb szettekkel örvendezteti meg az embereket. Szinte az összes híresség egy-egy fotóját újraalkotta már, kreativitása pedig nem ismer határokat. Hogy lesz ecsetből vagy kókuszból haj, WC-papírból, szemeteszsákból ruha, vagy kulcsból fülbevaló? Bodi Imită megmutatja.

Képek: Instagram/bodi_imita.

Ezt is szeretjük