Ezért gondold meg, hogy a derekadra kötöd-e a pulcsit - 10 ruha, amit jobb lett volna nem felvenni

A viselőjüknek nem tűnt fel, de másoknak igen - és meg is örökítették.

ruha baki cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Egy folt vagy apró lyuk a pólón, amit csak a munkahelyeden veszel észre, egy rossz cipzár - szinte mindenki esett már áldozatul hasonló, kellemetlen ruhaproblémáknak. Sőt, biztosan volt már olyan is, hogy csak napközben jöttél rá, mennyire nem illik össze valójában a szetted. Ezekkel nincs is semmi baj, mindenkivel előfordult már, de vannak ennél jóval kínosabb és viccesebb öltözködési bakik is.

Van, hogy a tervezők vagy a gyártók nem gondoltak minden részletre, eshetőségre, és azoknak sem tűnnek fel a hibák, akik belebújnak a ruhákba. Néhány járókelő viszont túlságosan is figyelmes, és nem rest megörökíteni a félreérthető darabokat. De előfordul, hogy a szelfiken bújnak elő a különös részletek.

Ruhák, melyeket nem kellett volna felvenni

Volt, hogy a minták voltak nagyon rossz helyen, és félreértés tárgyai lettek, de olyan is előfordult, hogy az emberek nem gondolták át jól a szettet, és ezért lett egy kicsit kellemetlen a végeredmény. Hogy miért nem jó ötlet derékra kötni a Mickey-egeres pulcsit? Vagy miért kell odafigyelni a leggings-ekre, mielőtt felveszed őket? A következő vicces képekből megtudhatod.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük