Ilyen Jennifer Lopez vagy Kylie Jenner bőre közelről a valóságban - Nagyon nem olyan, mint a fotókon és a videókon

A sztárok bőre sem tökéletes: látványos képeken mutatja meg egy Insta-oldal, milyen is az arcuk közelről, retus nélkül.

Ilyen a sztárok bőre közelről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A sztárok és az influenszerek képeit elnézve azt hihetnénk, hogy tökéletes porcelánbőrük van, nincsenek ráncaik, enyhe barázdáik, mitesszereik, de még pórusaik sem. És bár tény, hogy az összes létező, méregdrága szépségkezelés vagy plasztikai beavatkozás a rendelkezésükre áll, ez még akkor sincs így a valóságban.

Az igazság az, hogy nem csupán a vastag sminknek köszönhetik a makulátlanság látszatát, hanem annak is, hogy a róluk készült képeket mind a profi fotókon, mind saját közösségi oldalaikon elég erőteljesen retusálják. Egy Insta-oldal viszont leleplezi igazi külsejüket.

Ilyen a sztárok bőre közelről, retus nélkül

A beauty.false Insta-profil arról híres, hogy az ismert emberek reális, Photoshop-mentes külsejét mutatja be azért, hogy bebizonyítsa: senki sem tökéletesen hibátlan, és nem is ez lenne a normális elvárás másokkal vagy önmagunkkal szemben. Rajtuk is nyomot hagy az évek múlása - ahogy mindenkin -, nekik is vannak ráncaik, pigmentfoltjaik, pórusaik, nekik is gyűrődik a bőrük mosolygáskor, és bizony néha ők is küzdenek pattanásokkal.

A fenti posztban például megnézheted a jobb oldali nyílra kattintva, mennyire más Kris Jenner, Jennifer Lopez, Tammy Hembrow youtuber, Kylie Jenner, Heidi Klum vagy Kim Kardashian a valódi, közeli képeken azokhoz a felvételekhez képest, amiket ők posztoltak saját magukról.

Ugyanúgy van rajtuk smink, mégis hatalmas a különbség, de szó sincs arról, hogy ez rájuk tekintve negatív lenne. Gyönyörűek, csak sokkal valóságosabbak, életszerűbbek, mint saját posztjaikban.

A cikk az ajánló után folytatódik

De Kendall Jenner, Anok Yai, Jennifer Lopez, Shakira, Rita Ora, Janelle Monáe, Ariana Grande, Doja Cat, Kylie Jenner, Cardi B, Ashley Graham vagy Kylie Minogue arca is teljesen más a közeli, Met-gálás képeken, mint a távoli, szétretusált fotókon, amiket a legtöbb oldalon láthatsz róluk.

Az oldal célja nem az, hogy előnytelen felvételeket mutasson a hírességekről, hanem az, hogy felhívja a figyelmet a közösségi média torzításaira, valamint arra, hogy nem szabad elhinned, hogy a sztárok hibátlan bőrrel élnek - azt pedig főleg nem szabad gondolnod, hogy a te arcodnak is ilyennek kellene lennie.

Az Insta-sztárok valódi külsejét leplezi le ez az oldal: alig ismerni rájuk a retusálatlan képeken

Látványos fotókon mutatja be az Instagram-oldal a sztárok és a bloggerek valódi külsejét. A retusmentes képek alig hasonlítanak a valóságra.

Elolvasom

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük